ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Αποφασιστικό βήμα παραμονής ο Παναιτωλικός

Ένας ψυχωμένος και αποφασισμένος Παναιτωλικός, έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής με σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 0-2.

Α ημίχρονο:

 Πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση, για τον Παναιτωλικό στο 4 λεπτό, όταν ο Λομόνακο έφυγε στην επίθεση σουταρε από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

Πολύ ωραίο σουτ του Ντίας στο 7 από μακρινή απόσταση η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αστέρα Τρίπολης.

 Ο Ντίας στο 8 πήρε την μπάλα συνέκλινε προς τα μέσα έκανε το σουτ, ο Τσιφτσής έκανε μια καταπληκτική απέκρουση και πέταξε την μπάλα σε κόρνερ.

Πρώτη επικίνδυνη φάση για τον Αστέρα στο 21 ο Ατιένθα μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπαρτόλο βρήκε με το τακουνάκι την μπάλα ο Τσάβες εκτινάχθηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Γκολλλλλ για τον Παναιτωλικό στο 31 η σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους, ο Ντίας ήταν αυτός που του στρώθηκε η μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ στην γωνία του Τσιφτσή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Β ημίχρονο: 

Γκολλλλλ για τον Παναιτωλικό στο 67 Εξαιρετική μεταβίβαση του Ντίας, ο οποίος με την πάσα του έβγαλε τον Πέδρο απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα και πλάσαρε για το 2-0.

Ωραία εκτέλεση φάουλ του Τορεχόν στο 77 μπλοκάρει ο Τσιφτσής 

Λάθος από την άμυνα του Αστέρα ο Ντίας πλασάρει με την μια στο 78, η μπάλα έξω από τα δοκάρια του Τσιφτσή που ήταν εκτός εστίας και δεν θα προλάβαινε αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα.

Εξαιρετική σέντρα του Ρεγκίς με το εξωτερικό στο 80 ο Άλβαρεζ με την μια το πλασέ εκπληκτική ενστικτώδης επέμβαση του Τσάβες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code