ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - ΝΠΣ Βόλος 2-1: Κυρίαρχος ο Όμιλος με υπογραφή Τοράλ


Με σκόρ τον Τοράλ (28', 49') ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Βόλου και υπέγραψε οριστικά πλέον, την παραμονή του στην κατηγορία! Η ομάδα του Τραιανού Δέλλα έφτασε τους 37 βαθμούς, πηγαίνοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας των play outs. Αντίθετα, ο Βόλος με την ήττα του, έπεσε στην 6η θέση, έχοντας 31 βαθμούς. 

Το παιχνίδι

Πιό δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία μόλις στο 9ο λεπτό! Ο Τοράλ γύρισε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Τσοκάνη να προλαβαίνει σωτήρια την μπάλα και τον Κόβατς τελικά να την μπλοκάρει.

Στο 28ο λεπτό οι Κρητικοί άνοιξαν το σκόρ! Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Θεσσαλών, ο Τοράλ πλάσαρε πολύ όμορφα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κόβατς και γράφοντας το 1-0! Λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου, ο Όμιλος λίγο έλλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως η μπάλα από το σούτ του Μπάκιτς από πολύ καλή θέση, κατέληξε στην αγκαλιά του Κόβατς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ισέκα να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 48ο λεπτό, με τον Κόβατς να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος Φόρ των Κρητικών, το έκανε ο Τοράλ ένα λεπτό αργότερα! Ο Ισπανός βρέθηκε ξανά στην περιοχή της ομάδας του Βόλου και με ένα όμορφο αριστερό πλασέ από τα δεξιά, την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας του Κόβατς, κάνοντας το 2-0.

Στο 51ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στον αγώνα, με τον Ισέκα ξανά, να μην μπορεί να κερδίσει τον Κόβατς από πολύ πλεονεκτική θέση. Στο 63ο λεπτό ο Βόλος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως το σούτ του Ασεχνούν δεν κατάφερε να βρεί στόχο, μετά από λάθος της άμυνας των Κρητικών.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βόλος μείωσε το σκόρ! Ο Κίτσος σέντραρε από αριστερά και ο Λαμπρόπουλος, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, κάνοντας το 2-1.

ΟΦΗ (Τρ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72’ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79’ Γκλάζερ), Τοράλ (65’ Γκαγέγκος), Ριέρα, Μπάκου (72’ Μοσκέρα), Ισέκα (79’ Φελίπε)

Στον πάγκο: Μπάουμαν, Άμπαντα, Νέιρα, Θεοδοσουλάκης

Βόλος (Θ. Κωστούλας): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα (85’ Κίτσος), Ντε Καμπς (61’ Τρουγιέ), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας (61’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70’ Ποπέσκου), Γκαρσία (70’ Μωραΐτης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code