ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Super League 2: Οδηγός "επιβίωσης" του πιο τρελού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών!

 

Τα play offs και τα play outs της Super League 2 βρίσκονται προ των πυλών και το SNG σας παρουσιάζει το πανόραμα της πιο ανταγωνιστικής εκδοχής της των τελευταίων ετών.

Μία κατηγορία, δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα εισιτήρια ανόδου και πολλές ιστορικές ομάδες. Αυτό είναι το τοπίο στην φετινή δεύτερης της τάξεως επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, της οποίας τα play offs ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή (24/03)! Κοινώς, οι πρωταθλητές του βορείου και του νοτίου γκρουπ αντίστοιχα εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στην Stoiximan Super League της ερχόμενης σεζόν, ενώ οι τρεις τελευταίοι (σ.σ. play outs) "τα χάνουν όλα".

Βόρειος όμιλος

Παράσταση για δύο... Λεβαδειακός και ΑΕΛ συνεχίζουν μέχρι τέλους την "τρελή" κούρσα και τη μάχη "σώμα με σώμα", καθώς μπορεί οι Βοιωτοί να τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια με απόσταση ασφαλείας (+6), ωστόσο το νέο σύστημα της λίγκας διαίρεσε τους βαθμούς και πλέον ξεκινά με μικρότερη διαφορά. Κοινώς η ιστορική Λάρισα πλέον κυνηγά από απόσταση μίας νίκης, στην προσπάθεια της να επιτύχει τον διακαή της πόθο που είναι η επιστροφή στα μεγάλα "σαλόνια" έπειτα από τρία χρόνια απουσίας. 

Στα χαμηλά στρώματα και στην μάχη για τη παραμονή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής θα παλέψουν για την ιστορία τους, ώστε να αποφύγουν τον οδυνηρό υποβιβασμό. Θεσσαλονικείς και Θεσσαλοί πορεύονται "χέρι - χέρι" στους 15 βαθμούς, όντας στο +5 από την τελευταία θέση (σ.σ. Αιολικός) και στο +3 από την Κοζάνη και τον Καμπανιακό. Η λογική λέει ότι ένας από τους δύο θα τα καταφέρει... θα μπορέσουν όμως να ανταπεξέλθουν αμφότεροι;

Το πρόγραμμα


Η βαθμολογία


Νότιος Όμιλος

Ακόμη μεγαλύτερο το δράμα που διαδραματίζεται στα υψηλά στρώματα του νότου, εκεί όπου στην κυριολεξία και οι πέντε ομάδες των play offs μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο, καθώς ο πρώτος με τον τελευταίο έχουν απόσταση μόλις έξι πόντων. Οι ιστορικοί σύλλογοι του Ιωνικού και της Καλαμάτας ισοβαθμούν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα (18 β.), μαζί τους και η Ηλιούπολη, ενώ στις δύο πρώτες θέσεις πορεύονται η Καλλιθέα (24 β.) και τα Χανιά (22 β.). Η πρώτη μοιάζει από την αρχή της σεζόν για φαβορί, ωστόσο πρόκειται για ομάδες με υψηλό μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας και ποιοτικούς αθλητές.

Χαμός και στα play outs, όπου τέσσερις παλεύουνε για μία μόνο θέση η οποία θα τις σώσει από τον υποβιβασμό. Πρόκειται για τον Διαγόρα Ρόδου (14 β.), το Αιγάλεω (13β.), τον Γιούχτα (11 β.) και την ιστορική - ουραγό Παναχαϊκή (11 β.), η οποία έχει την μαζική στήριξη του κοινού της, στην προσπάθεια να παραμείνει στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την εξάδα συμπληρώνουν οι αιώνιοι Ολυμπιακός Β' (12 β.) και Παναθηναϊκός Β' (11 β.), οι οποίοι περιπλέκουν την κατάσταση, καθώς οι αναπτυξιακές ομάδες δεν μπορούν να υποβιβαστούν. 

Το πρόγραμμα


Η βαθμολογία



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code