ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεράστια πρόκριση και τώρα Τιφλίδα με... 5άρα στο Καζακστάν !


Μεγάλη νίκη , για την Εθνική μας ομάδα που υπέταξε το Καζακστάν με 5-0 σε μία κατάμεστη Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Αρένα και τώρα ταξιδεύει στην Γεωργία για τον μεγάλο τελικό του Nations League και το εισιτήριο στην τελική φάση του Euro !

Α' Ημίχρονο

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κανείς τίποτα περισσότερο από την Εθνική μας ομάδα, η οποία από πολύ νωρίς κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το μομέντουμ του παιχνιδιού, με τους Καζάκους ανήμπορους να αντιδράσουν. Το πρώτο τέρμα ήρθε με πέναλτι και ανατροπή του Πέλκα, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπακασέτας που με δυνατή εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 8'. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 15' ο Μασούρας απ' τα δεξιά έβγαλε φοβερή σέντρα στον Πέλκα που με κεφαλιά - ψαράκι έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν «παρών» σε μια φάση στο 24' μετά από λάθος του Τσιμίκα, ο Τσεσνόκοφ έκλεψε την μπάλα, σούταρε και βρήκε αυτή στο κεφάλι του Χατζηδιάκου και στην συνέχεια στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 37' το 3ο τέρμα για την Εθνική μας ομάδα έρχεται μετά από φοβερή μπαλιά πίσω από την σέντρα του Κουρμπέλη στον Μασούρα, με τον δεύτερο να κάνει καταπληκτική ασσίστ στον Ιωαννίδη που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας για να πλασάρει ιδανικά. Δεν άργησε το 4-0 να έρθει και έτσι στο 40' ο Τσιμίκας σεντράρει από τα δεξιά και ο Κουρμπέλης με κεφαλιά σκαστή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Β' Ημίχρονο

Η Ελλάδα έδωσε χώρους στο δεύτερο μέρος στο Καζακστάν λόγω του σκορ απ' το πρώτο μέρος και το ματς που ερχόταν με την Γεωργία την Τρίτη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά νευρικοί και αυτό φαινόταν από το πρώτο λεπτό με τις αποφάσεις αλλά και τα μαρκαρίσματα τους. Φάση μεγάλη δεν υπήρχε έως το 80' από όπου η Εθνική μας ομάδα άρχισε να ανεβάζει και πάλι στροφές και να πετυχαίνει 5ο τέρμα στο 89' με τον Ταπάλοφ να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του μετά από κόρνερ του Τσιμίκα, μετά από λανθασμένη κεφαλιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code