ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν την σταματά κανένας, Παναιτωλικός - Λαμία 1-2

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, που συνεχίζει στον φρενήρη φετινό της ρυθμό, υποτάσσοντας αυτή την φορά και τον Παναιτωλικό με 1-2.

Μία νίκη που δεν ήρθε εύκολα, αφού οι γηπεδούχοι θα έχουν να θυμούνται τα τρία ξεχωριστά δοκάρια τους !

Α' Ημίχρονο

Ένα πρώτο ημίχρονο, του οποίου τα πρώτα 30 λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στην Λαμία, ενώ στο τελευταίο τέταρτο ανέβασε τις γραμμές του και είχε την κατοχή ο Παναιτωλικός. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τα προηγούμενα παιχνίδια τους και «θύμα» τους αυτή την φορά υπήρξαν οι Αγρινιώτες που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11' ο Καρλίτος σέντραρε από φάουλ και ο Μάλτσι με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ξαναέχασαν τεράστια φάση, όπου λίγα λεπτά αργότερα, ο Καρλίτος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είδε την μπάλα να καταλήγει στο πρώτο δοκάρι του Καπίνο ! Στο 44' ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Χουάνπι να πιάνει κεφαλιά και η μπάλα να καταλήγει στην συμβολή των δοκαριών του Κοσέλεφ, ενώ στην επαναφορά, ο Καρέλης σουτάρει και η μπάλα βρίσκει αυτή την φορά στο οριζόντιο δοκάρι .

Β' Ημίχρονο

Ιδανικότερο ξεκίνημα από αυτό δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Παναιτωλικός, όπου στο 46' ο Μαυρίας κάνει το 1-1 μέσα από την μεγάλη περιοχή, υποδεχόμενος την μπάλα μετά από λανθασμένο κοντρόλ του Καρέλη. Μία ισοφάριση που έφερε μία περισσότερη αναστάτωση και στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει ένα άναρχο παιχνίδι. Άλλο ένα δοκάρι, το τρίτο κατά σειρά στο παιχνίδι και πάλι για τους γηπεδούχους, με τον Ζοάο Πέδρο να πιάνει κεφαλιά και να βρίσκει η μπάλα πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Ως «τιμωρία» ήρθε ένα ωραίο τέρμα για το 1-2 της Λαμίας στο 81' , από τον Νούνιεζ, που σύγκλινε από αριστερά και προς τον άξονα, πέρασε τους πάντες, σούταρε και ο Καπίνο δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code