ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανσερραικός - ΝΠΣ Βόλος: Ματσάρα στους 4 ανέμους (2-2)



Με την συντροφιά των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν στο γήπεδο των Σερρών, ο Πανσερραϊκός και ο Βόλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, όπου ο Πανσερραϊκός κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά κατάφερε να δεχτεί 2 γκολ στις μοναδικές μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε. Σκόρερ για του γηπεδούχους οι Θυμιάνης(50΄) με πέναλτι και Δεληγιαννίδης(60΄), ενώ για της ομάδα του Βόλου οι Ασενχούν(45+1) και Γκαρσία με πέναλτι(94΄)


Α΄ ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι με την πρώτη του ευκαιρία να έρχεται μόλις στο 8ο λεπτό με τον Στάικο γίνεται κάτοχος της μπάλας στην κορυφή της μικρής περιοχής και να δοκιμάζει το πόδι του, αλλά ο Ασλανίδης να τον μπλοκάρει και στην συνέχεια η άμυνα να απομακρύνει τη μπάλα. Δεύτερη καλή για τον Πανσερραϊκό μόλις στο επόμενο λεπτό με τον Τόμας να πιάνει μια ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντανκερλούι αλλά τον Κόβακς να μπλοκάρει σταθερά.

Ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά για τον Πανσερράικό, με την μπάλα να φτάνει στον Τόμας, όπου έβγαλε την σέντρα στην μικρή περιοχή για τον Ντανκερλούι, με αυτόν να μην βρίσκει την μπάλα για μερικά εκατοστά ώστε να της δώσει πορεία προς την εστία και τελικώς τον Κόβακς να μπλοκάρει. Η ομάδα των Σερρών έχει την κυριαρχία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο συνεχίζοντας να προσπαθεί να βρει το γκολ, με δύο σουτ των Ουάρντα και Δεληγιαννίδη να είναι όμως άστοχα και να φεύγουν πολύ εκτός στόχου. Και ενώ ο Πανσερραϊκός είχες την κυριαρχία σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ο Βόλος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι στο 45+2, όταν ο Διαμαντής έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρου με τον Ασενχούν να βγαίνει στην κόντρα με τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού να έχουν μείνει ψηλά και με δυνατό σουτ να σκοράρει απέναντι στον Χόβαν για το 0-1.

Β΄ ημίχρονο

Στην πρώτη του προσπάθεια να δημιουργήσει ευκαιρία ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Άλεξιτς. Καθώς ο επιθετικός των Σερραίων μπήκε στην περιοχή για να διεκδικήσει την μπάλα ο Σιέλης τον μάρκαρε άτσαλα ρίχνοντας τον στο έδαφος και τον διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Θυμιάνης ανέλαβε την εκτέλεση, πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του Κόβακς για να φέρει το ματς στα ίσια μόλις στο 50΄.

Η ομάδα των Σερρών συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στο πρώτο ημίχρονο και μετά το πέναλτι. Ο Άλεξιτς δοκίμασε το πόδι του πιάνοντας ένα πολύ όμορφο σουτ αναγκάζοντας τον Κόβακς να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης και στην εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Στάικο, όπου έβγαλε μια πανέμορφη συστημένη σέντρα στο πίσω δοκάρι και τον Δεληγιαννίδη να πιάνει μια φοβερή κεφαλιά ψαράκι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Βόλου για να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να γράψει το 2-1.

Φοβερή ευκαιρία για τον Βόλο να μπει και πάλι στο παιχνίδι με τον Μωραϊτη να βγαίνει στην αντεπίθεση και να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Χόβαν, να σουτάρει αλλά τον τερματοφύλακα των Σερραίων να αποκρούει με το πόδι του. Στην συνέχεια της φάσης η μπάλα φτάνει στον Μύγα στο δεύτερο δοκάρι όπου από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά εκτός στόχου. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε τον δεύτερο επιθετικό του με σκοπό να θωρακίσει την άμυνα του και τον Λόπεθ να προσθέτει επιθετικογενείς παίχτες στην σύνθεση του με σκοπό να βρει ένα γκολ της ισοφάρισης. Και με τα λεπτά να τελειώνουν ο Βόλος βρήκε την ευκαιρία του για να φέρει το ματς στα ίσια όταν ο Οικονόμου πάτησε τον Μύγα στην άκρη της περιοχής του Πανσερραϊκού. Ο διαιτητής κατέφυγε στο VAR και μετά τσεκάροντας της φάση έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στα εναπομείναντα λεπτά κυριάρχησαν τα φάουλ χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία για τις δύο ομάδες και το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Στάικος, Ουάρντα, Τόμας, Μπεντακόρ.

ΝΠΣ Βόλος: Κόβακς, Ασλανίδης, Μύγας, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Κίτσος, Άκχο, Γκλόβσιτς, Ασενχούν, Μανουέλ Γκαρσία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code