ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η φιέστα της Νάπολι είχε θανατηφόρα κατάληξη


Ουντινέζε και Νάπολι ήρθαν στο χθεσινό αγώνα ισόπαλοι 1-1 στο "Στάδιο Φρίουλι", ένα αποτέλεσμα που σηματοδότησε τον τίτλο των "Τσιουτσιαρέλι" μετά από 33 χρόνια. Το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν το 1989 με τον θρύλο της ομάδας Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας ποδοσφαιριστής που για να τον τιμήσουν έχουν δώσει το όνομα του στο γήπεδο τους.

Μετά την λήξη του αγώνα βγήκαν στον δρόμοι χιλιάδες οπαδοί των φιλοξενούμενων, όμως αυτή η όμορφη χαρά έμελλε να φέρει τραγωδία.

Πυροβολισμοί έπεφταν στην περιοχή "Πιάτσα Βολτούρνο" κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως προκάλεσαν θανάσιμο χτύπημα σε έναν 26χρονο άνδρα, ο οποίος εισήλθε στο νοσοκομείο "Καρνταρέλλι" αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

Επίσης, τραυματίστηκαν άλλα τρία νεαρά παιδιά από πυροβολισμούς  τους μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να τους παραχθούν γρήγορα οι πρώτες βοήθειες και έτσι να γλιτώσουν τα χειρότερα. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχαν άτομα που τραυματίστηκαν από έκρηξη κροτίδων, ενώ συνολικά 100 ήταν τα περιστατικά τραυματισμών.

Πάντως, ο νομάρχης της Νάπολι  Κλαούντιο Παλόμπα  μιλώντας στο ραδιόφωνο RAI ανέφερε ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τους εορτασμούς.

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο, προσθέτοντας ότι οι επτά άνθρωποι που τραυματίστηκαν ήταν από τα πυροτεχνήματα.

"Το ξέφρενο πάρτι αναμενόταν ευρέως στην Νάπολι για την κατάκτηση του "Σκουντέτο"  και οι αρχές είχαν λάβει πολλά μέτρα για να προσπαθήσουν να περιορίσουν τους κινδύνους για την δημόσια τάξη" 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code