ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Κιθ Λάνγκφορντ

 

O Κιθ Λάνγκφορντ  τα  πρώτα του χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες  της Αμερικής, με την  παρθενική του συμμετοχή στο NBA να είναι το 2007 στους Αντόνιο Σπέρς. 

Η  μεγάλη του παραγωγική ακμή ήταν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ,  καθώς ήταν ένας από τους κορυφαίος σκόρερ στην Λίγκα. Αποφάσισε εν τέλει να αποχωρήσει, καθώς τον τελευταίο χρόνο ήταν χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση από την ΑΕΚ.

 Ο λόγος που δεν μπορούσε να βοηθήσει την Ένωση ήταν, διότι ανάρρωνε  από μια επέμβαση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα. 

Στις  ευρωπαϊκές ομάδες που διέπρεψε ήταν στις Χίμκι, Μακάμπι τελ Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια, Μπιέλα, Αρμάνι Μιλάνο, Ούνικς Καζάν, Μακάμπι Ρίσον, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2022  αγωνίστηκε  με τον Δικέφαλο για πέντε αγώνες πριν τραυματιστεί  έχοντας  4.0 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ.

Το 2021 που αγωνίστηκε σε σχεδόν όλους τους αγώνες  είχε σημειώσει 15.9 πόντους, 3,2 Ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, ενώ για το Fifa Champions League είχε 17,5 πόντους 1,8 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code