ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι υποψήφιοι προπονητές για τους Μιλιγουόκι Μπάκς




Ο Μάικ Μπουντεχόσλερ αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της ομάδας μετά από πέντε χρόνια. Να θυμίσουμε ότι ήταν ο προπονητής που οδήγησε τους Μιλιγουόκι Μπάκς στην κατάκτηση του τίτλου το 2021 ύστερα από πενήντα χρόνια. 

Ο λόγος  που οδηγήθηκε στην απόλυση ήταν η κακιά φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα του ήταν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και εν τέλει κατέληξε να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των Play off από τους Μαϊάμι Χίτ, οι οποίοι είχαν προκριθεί μέσω της προκριματικής φάσης. 

Όσο  ήταν στο τιμόνι της ομάδας ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει να θυμάται ένδοξες μέρες, διότι βγήκε δύο φορές MVP το 2019, 2020 και το 2021 κατέκτησε το πρωτάθλημα, όπως προαναφέραμε παραπάνω.

Υποψήφιοι αντικαταστάτες

Τσάρλς Λι 

Ο πρώτος υποψήφιος που έχει εισακουστεί είναι το όνομα του Τσάρλς Λι, ο οποίος είναι βοηθός προπονητή από το 2018, η άλλη ομάδα σε επιπέδου NBA που έχει αναλάβει είναι η Ατλάντα Χόκς το 2014-18 ως βοηθός. Μια ιδέα που έχει λογική, καθώς τον γνωρίζει η ομάδα και θα είναι εύκολα να προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων 

Νίκ Νέρς

Ο Νέρς απολύθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Ράπτορς, ένας προπονητής που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητος, καθώς το 2019 κατάκτησε το πρώτο τίτλο του καναδέζικού συλλόγου

Κρίς Κουίν 
Η τρίτη επιλογή για τα "ελάφια¨ είναι ο Κρίς Κουίν ο βοηθός των Μαϊάμι Χίτ από το 2014, ένας προπονητής που γνωρίζει καλά το NBA  και θα μπορέσει να βοηθήσει τους Μιλιγουόκι Μπάκς.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code