ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός-Λαμία 2-2: Το φάουλ το Τόσιτς έσωσε την Λαμία και έριξε τον Ιωνικό στην Super League 2


Η Λαμία πήρε την ισοπαλία στον τελικό παραμονής και έσωσε την κατηγορία, ενώ από πλευράς του ο Ιωνικός έχασε μέσα από τα χέρια του την παραμονή του καθώς προηγούνταν στο ημίχρονο με 2-0, αλλά αυτοκτόνησε στο δεύτερο μέρος.
Κατάμεστο το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης με τον κόσμο του Ιωνικού να δίνει βροντερό παρών στις κερκίδες, αλλά να φεύγει απογοητευμένος στο τέλος. 


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και θέλησε από νωρίς να βάλει πίεση στους φιλοξενούμενους. Στο 9' ο Μασάς με δυνατό σουτ απ' τα δεξιά λίγο έλλειψε να κάνει το 1-0, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η Λαμία απάντησε στην ευκαιρία του Μασάς με το σουτ εκτός περιοχής του Μαρτίνεθ στο 16' και επέμβαση του Χουτεσιώτη. Στο 28' η επαναλήφθηκε η ίδια φάση με τόση ίδιους πρωταγωνιστές και τον Χουτεσιώτη να αποκρούει ξανά εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Ο Ιωνικός μπήκε μπροστά στο σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλεριάνου και ωραία γυριστή κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 30ο λεπτό του αγώνα. Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε επτά λεπτά αργότερα με τρομερό κεραυνό του Κάνιας που χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία ανάπτυξη, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Λαμία από πλευράς της προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με μακρινό σουτ του Σιμόν.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λαμία πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και κατάφερε στο 54' με τον Νούνιες εντός περιοχής να μειώσει το σκορ. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 73ο λεπτό με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς που νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 2-2. Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου ο Ιωνικός πίεσε ασφυκτικά την Λαμία, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα και μοιραία αποχαιρέτησε την κατηγορία. 


Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ελευθεριάδης, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Μασάς, Μάντζης.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα, Τσιλούλης, Νούνιεζ, Στάνκο, Μαρτίνεζ, Μεντίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code