ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

10η μέρα play-offs της Euroleague: Προκρίθηκαν Μακάμπι και Ρεάλ μετά από ματσάρες

 Πρώτη πρόκριση στην ιστορία της Μονακό, η Ρεάλ ήτανε... ΡΕΑΛ.

Πολύ σπουδαία νίκη-πρόκριση για τη Μονακό, η οποία πηγαίνει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας που γυρνάει σε σειρά play-offs από 0-2 και πηγαίνει στο final four για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο "El Clasico".

Μονακό - Μακάμπι 97-86: Πρόκριση για την ομάδα του Μάικ Τζέιμς έπειτα από τρομερό ματς

Μεγάλη νίκη για τη Μονακό σε ένα πολύ δραματικό παιχνίδι. Αν και η Μακάμπι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, η Μονακό ισορρόπησε και με τον Τζέιμς να "κεντάει" με 21 πόντους στο ημίχρονο, κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ σε μεγάλο μέρος του. 

Οι δύο ομάδες παρόλα αυτά βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά στο παιχνίδι. Για τη Μονακό, Τζέιμς και Λόιντ είχαν 21 πόντους έκαστος, ενώ για τους πολύ καλούς Ισραηλινούς, οι 27 πόντους του Μπόλντουιν δεν ήταν αρκετοί.

 

Ρεάλ - Παρτίζαν 98-94: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Ισπανοί

Απίστευτη, μυθική, τρομερή Ρεάλ πήρε τη νίκη με μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Παρτίζαν. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 18 πόντους, όμως οι παλιές καραβάνες των Ισπανών έκαναν τη δουλειά.

Οι Ροντρίγκεθ και Γιουλ έκαναν τα πάντα και συνέβαλαν τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή της ομάδας τους. Ειδικότερα, ο πρώτος με 19 πόντους ήταν καθοριστικός, ενώ και ο Γιουλ πέτυχε 8 πόντους, όλους στην τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Τσους Ματέο θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα σε έναν ημιτελικό που προβλέπεται συναρπαστικός.

Για τους νικητές 20 σκόραρε ο Μούσα, 19 ο Ροντρίγκεθ και 13 ο Χεζόνια. Για την Παρτιζάν, η επιστροφή του Πάντερ που συνδυάστηκε με 28 πόντους, δεν έφτανε για τους Σέρβους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code