ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Νίκη ανάσα για τους Νικαιώτες στη μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία


Όπως και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (πριν τρεις εβδομάδες), έτσι και σήμερα ο Ιωνικός πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι που έριχνε αυλαία στην δεύτερη αγωνιστική των play out κόντρα στον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης και ελπίζει για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.Οι γηπεδούχοι που "καιγόντουσαν" μετά τα αποτελέσματα της Λαμίας και του Λεβαδειακού, ήταν καλύτεροι καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δικαίως πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ιωνικός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάκιτς στο 5΄ο Σεμπά πήρε την κεφαλιά και ο Τασουλής με προβολή λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά για καλή του τύχη έφυγε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με αυτογκόλ του Καρμόνα που έκανε λάθος προβολή μετά από σέντρα του Μύγα από τα δεξιά και νίκησε τον Τσιφτσή για το 1-0.  Στο 29΄ο Μάντζης με πλασέ εκτός περιοχής έφτασε κοντά στο 2-0 για τους γηπεδούχους, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδιωξε σε κόρνερ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός διαχειριζόταν το υπέρ του "χρυσό" 1-0 και είχε επίσης την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Αστέρα να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χουτεσιώτη.  Στο 75΄ ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μασάς από πλάγια έκανε το πλασέ αλλά δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας απείλησε με κεφαλιά του Μπαράλες με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει σταθερά. Ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 


Ενδεκάδες: 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μασάς (86΄ Γούλερι), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό (92΄ Μπουενά), Σάκιτς, Σεμπά, Φαντιγκά (78΄ Σόουζα), Κάνιας, Μάντζης (90΄ Ελευθεριάδης).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Αλάγκμπε (73΄ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (68΄ Τιλίκα), Ριέρα (53΄ Μπαρτόλο), Σίτο (73΄ Ντεμιντένκο), Μπερτόγλιο, Μπαράλες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code