ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Λαμία 3-1 : Ανατροπή παραμονής !



Η ομάδα από τη Φθιώτιδα , ανέτρεψε σε δύο λεπτά , το 1-0 του Παναιτωλικού , ενώ στο 94' έβαλε και το κερασάκι στη τούρτα , κάνοντας διπλό παραμονής ! 

Ο Λιάβας το 1-0 . Μεδίνα και Μαρτίνεζ οι σκόρερς για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου .

Α ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκινάει με μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ! Ο Χουάνπι κάνει τη σέντρα , από τα αριστερά , ο Κολοβός ολομόναχος κάνει τη προβολή , ενδεχομένως να μην ακουμπάει καν τη μπάλα και ο Γκαραβέλης με το πόδι κάνει σπουδαία επέμβαση ! Φουριόζοι μπαίνουν οι Αγρινιώτες στο ματς και στο 5' σέντρα - σουτ του Καρέλη άουτ ! Στο 8' γίνεται το γέμισμα ο Σενγκέλια προλαβαίνει και περνάει τον Γκαραβέλη , αλλά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σώζει την ομάδα του ! Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους παίχτες του Αναστασίου με τρομερό Χουάνπι. Στο 10' μακρινό σουτ του Σενγκέλια , σημαντική απόκρουση από τον Γκαραβέλη ! Στο 15' σουτ του Μάρτενσον η μπάλα κοντράρει και με το ένα χέρι ο Γκαραβέλης σώζει την ομάδα του ! Η πρώτη τελική για τη Λαμία ήρθε στο 20' με το αδύναμο πλασέ του Βέργου .Στο 22' σέντρα του Βέργου, από τα δεξιά , σουτ στη κίνηση από τον Μαρτίνεθ , μπλοκάρει ο Ανέστης .Στο 30' καλή στιγμή για τη Λαμία. Ο Μεδίνα βρήκε τον Σιμόν εντός περιοχής, ο τελευταίος σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ανέστη να απομακρύνει με τα πόδια σε κόρνερ .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι και μέχρι το πρώτο 20λεπτο , απειλούσαν συνεχώς και άξιζαν να ανοίξουν το σκορ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αφού κράτησαν το 0-0 το χρονικό διάστημα που πιέστηκαν . βγήκαν δειλά δειλά και στην επίθεση προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τα λάθη των αντιπάλων τους χωρίς όμως αποτέλεσμα !

Β ημίχρονο

Η πρώτη υποψία καλής στιγμής στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 50' όταν ο Κολοβός πέρασε από τα αριστερά , σέντραρε αλλά το σουτ του Καρέλη πέρασε άουτ. Στο 51' η Λαμία έχει κερδίσει φάουλ , εκτελείται με κομπίνα αλλά του σουτ του Μαρτίνεθ από πολύ καλή θέση κοντράρεται ! Στο 55' 1-0 για τον Παναιτωλικό ! Ωραία ανάπτυξη για τους γηπεδούχους, ο Καρέλης στρώνει πανέξυπνα στον Λιάβα , ο τελευταίος σουτάρει , ο Σιμόν βάζει τη κόντρα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα ! Αμέσως η πρώτη κίνηση για τον Λεωνίδα Βόκολο . Σλίφκα αντί του Τζανδάρη στο 58' . Πιέζει η Λαμία για την ισοφάριση και την πετυχαίνει στο 66' ! Ο Σιμόν έκανε πανέμορφη διαγώνια σέντρα από τα δεξιά, ο Μεδίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πανέμορφη κεφαλιά πετυχαίνει το 1-1 ! Ενώ στο 67' κάνει την ολική ανατροπή με τον Μαρτίνεζ ! Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι . Ο Αμπάντα πρόλαβε την μπάλα και έκανε μία πανέξυπνη σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού και ο Μαρτίνεζ με αριστερό βολέ ''γράφει'' το 1-2 και αποδοκιμασίες στο γήπεδο . Αλλαγή για τον Αναστασίου Σενγκέλια εκτός Ντίας εντός . Στο 71' Μπεχαράνο και Τσούκαλος πήραν τις θέσεις των Μεδίνα και Νούνιες. Αλλαγή σκηνικού πλέον στο Αγρίνιο , αφού οι γηπεδούχοι πρέπει αφενός να συνέλθουν από το σοκ και αφετέρου να ψάξουν την ισοφάριση , ενώ οι φιλοξενούμενοι αμύνονται και προσπαθούν να βγούνε στις αντεπιθέσεις  . Στο 75' Μόρσει και Μπουζούκης στις θέσεις του Κολοβού και του Χουάνπι. Στο 80' Στάνκο αντί του Βέργου που χεροκροτήθηκε από τους φιλάθλους ,αφού έχει αγωνιστεί για τον Παναιτωλικό στο παρελθόν. Στο 83' διπλή κίνηση για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού , Πέδρο και Βοΐλης περνούν στις θέσεις των Καρέλη και Μάρτενσον. Με 4-4-2 αγωνίζεται πλέον ο Παναιτωλικός . Πιέζουν αλλά δεν κάνουν φάσεις οι Αγρινιώτες . Στο 94' ο Τσούκαλος βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Μαρτίνεθ, εκείνος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη και με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη των Φθιωτών! Το παιχνίδι ολοκληρώνεται μέσα σε αποδοκιμασίες , με τη Λαμία να κάνει τεράστιο διπλό με ανατροπή και πλέον είναι στο +4 από τον Λεβαδειακό !

 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτεσον, Κολοβός, Χουάνπι, Σενγκέλια, Ντουάρτε, Καρέλης.

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Ασκόφσκι, Μεδίνα, Βέργος, Μαρτίνεθ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code