ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Ιωνικός: Λύτρωση με πέναλτι του Σεμπά και πλησιάζει στην παραμονή (0-1)

 


Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε δάφνες ποιότητας, και κρίθηκε από το πέναλτι του Σεμπά(έπειτα από υπόδειξη του VAR) αλλά και τα αρκετά φάουλ και τις σκληρές μονομαχίες, ο Ιωνικός πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ανέβηκε στους 24 βαθμούς βγαίνοντας από την ζώνη του υποβιβασμού και ρίχνοντας εκεί την Λαμία, με την μάχη της παραμονής να παίρνει φωτιά.


Α' ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ιωνικό να έχει τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, όντας η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά στο παιχνίδι κυριαρχούσαν τα πολλά φάουλ και τις σκληρές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούνε να φτάσουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή κυρίως με σέντρες. Αποτέλεσμα του σκληρού παιχνιδιού ήταν η αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 30ο λεπτό του Φαντιγκά για τον Ιωνικό και στο 40ο του Λιάβα από πλευράς του Παναιτωλικού. Χωρίς την μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος, με τον Ιωνικό να κερδίζει πέναλτι έπειτα από υπόδειξη του VAR στο 35', όταν σε σουτ του Μασάς ο Μλάντεν χρησιμοποίησε το χέρι για να σταματήσει την μπάλα. Ο Σεμπά ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ο Ανέστης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία αλλά δεν πρόλαβε να σταματήσει την μπάλα και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Ιωνικό, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β' ημίχρονο

Καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό στο 53', με τον Στάιτς να απειλεί με σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Ιωνικού, ενώ δύο λεπτά αργότερα μια κεφαλιά του Καρέλη πέρασε και αυτή εκτός στόχου, με την ομάδα του Αγρινίου να δείχνει πως ξυπνάει και θέλει να φτάσει στην ισοφάριση. Η μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ όμως θα έρθει και πάλι για τον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση, ο Σεμπά έστρωσε στον Ελευθεράδη που πλάσαρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή αλλά την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Ανέστη και να περνάει εκτός. Εξαιρετική στιγμή για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει με τον Ζοάο Πέδρο να βγάζει τον Καρέλη τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά του σουτ του Έλληνα επιθετικού να είναι αρκετά αδύναμο και να εξουδετερώνετε εύκολα. Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει και να σώσει το παιχνίδι στο 90', με τον Μλάντεν να κάνει μια όμορφη βαθιά μπαλιά προς τον Αποστολάκη ο οποίος γύρισε υπέροχα τη μπάλα προς τον Κολοβό, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χουτεσιώτη και στην συνέχεια της φάσης ο Καρέλης να μην μπορεί να σκοράρει και να στέλνει την μπάλα εκτός. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, με τα υπόλοιπα λεπτά να χαρακτηρίζονται από τα αρκετά φάουλ και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και να να βγαίνει από την ζώνη του υποβιβασμού, δίνοντας της μια μεγάλη ανάσα.


Οι ενδεκάδες

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Ντίαζ, Κολοβός, Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά, Μασάς, Μάντζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code