ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1: Διπλό χρυσαφί για την ομάδα της Λιβαδειάς


Μεγάλη νίκη (0-1) του Λεβαδειακού στην Τρίπολη. Η ομάδα Γιάννη Πετράκη, θα πετύχει την πρώτη νίκη στα play outs, και πρώτη νίκη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά από 11 χρόνια.

Α' Ημίχρονο 

Δυναμικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στην Τρίπολη. Μόλις στο 2ο λεπτό, η ομάδα του Άκη Μάτζιου θα απειλήσει με τον Ρεγκίς, μετά από σέντρα σουτ, καταλήγοντας στο οριζόντιο δοκάρι. Από πλευράς φιλοξενούμενων, η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς τρία λεπτά μετά ο Νίκας θα σουτάρει εντός περιοχής, βάζοντας δύσκολα στον Τσιφτσή. Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, καθώς τα αρκετά φάουλ σταματούσαν το παιχνίδι αρκετές φορές. Ωστόσο ο Λεβαδειακός θα απειλήσει με τετ α τετ του Γιερεβέγιεφ στο 30ο λεπτό, έχοντας ξανά απάντηση ο Τερματοφύλακας του Αστέρα. Η τρίτη σημαντική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν και η φαρμακερή, με τον Γερεμέγεφ να επιτίθεται από τα δεξιά, να αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο, και να δίνει έτοιμο γκολ στον Γιαννιώτα για το 0-1 (37'). 

Β' Ημίχρονο 

Με το καλημέρα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απείλησε με τους Γερεμέγεφ και Γιαννιώτα να αλλάζουν ρόλο, με τον Έλληνα σκόρερ να γυρίζει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και τον επιθετικό του Λεβαδειακού να μην μπορεί να ολοκληρώσει σωστά την φάση. Υψηλή ήταν η πίεση των γηπεδούχων από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Καλύτερη φάση αυτή του Ιγκλέσιας με κεφαλιά στο 67. Το παιχνίδι τελείωσε υπέρ της ομάδας της Λειβαδειάς, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που δίνει το δικαίωμα να ονειρεύονται μέχρι και την παραμονή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code