ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης: Καίγονται για βαθμούς οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι Αρκάδες

 


Ο Ιωνικός υποδέχεται την ομάδα της Τρίπολης σήμερα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League και θα επιδιώξει να πάρει πάση θυσία το τρίποντο και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην μάχη που δίνει για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα, ο Αστέρας κατεβαίνει στην Νίκαια για να παίξει το παιχνίδι του και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι.


Ο προπονητής του Ιωνικού Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Ζινεντίν Μασάς και Γιώργο Μύγα, ενώ η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει αλλά προβλήματα.

Η αποστολή των γηπεδούχων: Μπόμπι Αλέν, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Oύγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος,  Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σίμο Ρουμπουλάκου,  Αλεξί Ρομαό, Εμάνουελ Σάκιτς, Ραμάν Τσίμπσαχ, Φαμπιάν Αντούνες,  Βασίλης Πογοσιάν, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Τζέρσον Καμπράλ,  Δημήτρης Μάνος, Χρήστος Ελευθεριάδης, Σεμπά, Βασίλης Μάντζης.


Οι φιλοξενούμενοι του Άκη Μάντζιου θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο και Ρεγκίς, αλλά και τον Ζουκάνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα στην αποστολή των Αρκάδων επιστρέφουν από τιμωρία οι Καστάνιο και Γκαρντάφσκι.


Η αποστολή των φιλοξενουμένων: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής,  Carmona, Atienza, Castano, Alvarez, Alagbe, Tilica, Munafo, Santafe, Bertoglio, Riera, Gardawski, Sito, Προύντζος, Barrales, Demydenko, Ζουγλής, Bagus, Κωστέας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code