ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Οι Ασπρόμαυροι θέλουν μόνο νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή


Βόλος και ΠΑΟΚ κοντράρονται για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκρειας του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό(12/3, 19:00), με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να κλείσει νικηφόρα την κανονική διάρκεια και να δει την απόσταση από την κορυφή να μειώνεται, με τον Βόλο να παλέψει για το θαύμα της ευρωπαϊκής εξόδου στοχεύοντας να πάρει την 5η θέση από τον Άρη.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση με 39 βαθμούς, με 2 βαθμούς περισσότερους απο τον Άρη και ελπίζει να έχει μια ικανοποιητική πορεία στα Play-off για να κατακτήσει μια θέση που να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Κώστας Μπράτσος έχει τέσσερις απουσίες καθώς ο τιμωρημένος Σιέλης έμεινε εκτός, όπως και οι Γκάγκι, Μπαριέντος και Μεσκίδα λόγω τραυματισμών, ενώ αρκετοί παίχτες βρίσκονται στο όριο καρτών, όπου αν πάρουν κάρτα στο σημερινό παιχνίδι θα λείπουν απο το πρώτο παιχνίδι των Play-off.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην 4η θέση με 51 βαθμούς, 2 πίσω απο τον  3ο Ολυμπιακό και 8 μακριά απο την πρώτη ΑΕΚ, και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ένωσης και του Παναθηναϊκού ώστε να μειώσει την διαφορά απο την πρώτη θέση. Τα κακά μαντάτα στον ΠΑΟΚ αφορούν τον Νάσμπεργκ, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στο τετρακέφαλο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Εκτός έμειναν οι Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζης και Κούρτιτς , οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου όπως και οι Βιεϊρίνια, Τζίμας, Τσαούσης που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες στην αποστολή ο Μιχαηλίδης, ενώ επιστροφή έχουμε και για τους Ολιβέιρα, Κάργα.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Καρτάλης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς και Τσελεμπάκης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code