ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00): Μόνο νίκη οι "κιτρινόμαυροι", για την έκπληξη ο "μισός" ΠΑΣ!


Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00)!

Ο γηπεδούχος Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την ουραγό Λαμία (2-1), γεγονός που τον "ανάγκασε" να υποχωρήσει στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ένα βαθμό πίσω από τον Ν.Π.Σ. Βόλο, Έτσι λοιπόν, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι ώστε να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και να μπουν στα πλέιοφ ξεκινώντας από την 5η θέση. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων Απόστολος Τερζής έχει να διαχειριστεί τρεις βασικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι Ετέμπο και Οντουμπάτζο λόγω καρτών, ενώ ο Ρουπ δεν ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρεί. Σημαντικό και κρίσιμο το ματς της τελευταίας αγωνιστικής για τον "Θεό του Πολέμου", ο οποίος θέλει να κλείσει με νίκη την "προβληματική" για αυτόν φετινή κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ν.Π.Σ. Βόλο (0-1) στο τελευταίο του χρονικά ματς και πηγαίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι. Η αποστολή του είναι αρκετά δύσκολη, όμως κάθε βαθμός που συλλέγει αποτελεί "χρυσάφι" στη μάχη της παραμονής που δίνει. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των Ηπειρωτών Θανάσης Στάικος, έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τζίνο, Πήλιος και Καραχάλιος (ο οποίος είναι και τραυματίας), ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Παντελάκης, Ροσέρο, Νίνης, Παμλίδης, Κιάκος και ο μακροχρόνιος τραυματίας Κόντε. Την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τσίρης, Λώλης Ν., Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης Α., Κύρκος, Λιάσος, Λεό, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code