ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ιωνικός 6-0: Ασπρόμαυρο πάρτι με Νάρεϊ πρωταγωνιστή και "ιστορικό" Τζίμα!


 Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε'' τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη.

Με τον Κάλεντ Νάρεϊ σε τρελά κέφια και τον Στέφανο Τζίμα να γράφει ιστορία, ο ΠΑΟΚ διέσυρε τον Ιωνικό με 6-0, στήνοντας ένα πάρτι στην Τούμπα!

Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ξεκίνημα με γκολ είχαμε στην Τούμπα με τον Δικέφαλο να ανοίγει το σκορ στο δεύτερο λεπτό, με τον Νάρεϊ να κάνει το σουτ, η μπάλα να κοντράρει στον Ρομαό και να καταλήγει στα δίχτυα του Χουτεσιώτη! Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς. Μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να σημειώσει κάποια αξιοσημείωτη τελική. Στο 17ο λεπτό, ο Μπράντον Τόμας σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Νεα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Ζίφκοβιτς σέντραρε, ο Νάρεϊ απέναντι από τον Χουτεσιώτη δεν βρήκε την μπάλα οπως ήθελε με τον Ρουμπουλάκου να διώχνει σε κόρνερ (22'). Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0! Ο Ντάντας βρήκε ωραία τον Νάρεϊ, εκείνος σέντραρε παράλληλα και ο Κωνσταντέλιας στην κενή εστία έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο! Γρήγορο "διπλό" προβάδισμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που μπήκε από το ξεκίνημα δυναμικά για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη! Ασταμάτητος ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Τόμας στο 28'! Ο Κεντζιόρα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Νάρεϊ και εκείνος με μια ακόμα σέντρα πάρε-βάλε βρήκε τον Μπράντον Τόμας που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0! Δύο ασίστ και ένα γκολ ο απολογισμός του Κάλεντ Νάρεϊ στο πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ-Ιωνικός! Πάρτι για τον Δικέφαλο, ο οποίος βρήκε και τέταρτο γκολ μετά το τρομερό γκολ του Ζίφκοβιτς με ένα σκαφτό σουτ μετά από πάσα του απόλυτου πρωταγωνιστή Νάρεϊ (4-0, 29')! Έρμαιο στις ορέξεις του ΠΑΟΚ έμοιαζε η ομάδα της Νίκαιας, η οποία μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε κατέρρευσε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Κεφαλιά του Ίνγκασον στο 39ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα άουτ. Ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας με τον Δικέφαλο να κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι και να "σκορπάει" τον Ιωνικό από το πρώτο μέρος, σκοράροντας τέσσερα γκολ (4-0)!

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πες τη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίφκοβιτς να γυρνάει στον Μπράντον Τόμας και ο τελευταίος πλάσαρε από πλεονεκτική θέση με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει με τα πόδια (48'). Ένα λεπτό αργότερα ο Μασάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα με το χέρι στον Ντάντας, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο του Ιωνικού. Φάση καρμπόν για τον Δικέφαλο με τον Μπράντον Τόμας να μην μπορεί να νικήσει τον Χουτεσιώτη ξανά (53')! Πέμπτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Κεντζιόρα! Ο Νάρεϊ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πολωνός δεξιός μπακ σκόραρε με προβολή (54')! Νέα ασίστ από τον εξτρέμ του Δικεφάλου που έχει σπάσει τα κοντέρ στο αποψινό ματς! Απειλή για τους φιλοξενούμενους με τον Σεμπά να τριπλάρει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και δεν πήρε τροχιά προς την εστία του Κοτάρσκι (62')! Τρομερό δεξί από τον Τάισον, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ιωνικού (67')! Στη συνέχεια του ματς και όσο πλησιάζαμε προς το τέλος ο Δικέφαλος του Βορρά έριξε "στροφές" και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές που έγιναν επιβράδυναν τον ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, στο 90+1' ο νεοεισελθών Τζίμας σκόραρε το παρθενικό του γκολ με τα "ασπρόμαυρα"! Σέντρα του Ράφα Σοάρες, καρφωτή κεφαλιά του Τζίμα και 6-0 για τον ΠΑΟΚ! Με αυτό το γκολ, ο 17χρονος φορ του Δικεφάλου έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου, ξεπερνώντας την επίδοση του θρυλικού Κούδα!
Φινάλε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει εύκολα την νίκη με 6-0!




ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Αουγκούστο (58' Ελ Καντουρί), Ντάντας, Νάρεϊ (58' Τάισον), Κωνσταντέλιας (71' Μπίσεσβαρ), Ζίφκοβιτς (76' Ρικάρντο), Τόμας (71' Τζίμας).

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Μασάς, Αντούνιες (46' Τσίμπσαχ), Σεμπά (77' Τσιριγώτης), Λοβέρα, Μάντζης (77' Μάνος).


Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε'' τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code