ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία - Άρης 2-1 : Νίκη - ανάσα στην μάχη για την σωτηρία


Η Λαμία… είναι εδώ! Οι Φθιωτοί βρήκαν δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο και σόκαραν τον Άρη, ο οποίος μείωσε με τον Μπράμπετς αλλά έχασε τη μία φάση μετά την άλλη και γνώρισε την ήττα με 2-1.



Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και… ανασαίνουν αφού ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ξεπερνώντας τον Ιωνικό που παίζει με τον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό που έχασε από τον Ολυμπιακό), ενώ οι Θεσσαλονικείς έπεσαν 6οι μετά την ήττα τους και τη νίκη του Βόλου επί του ΠΑΣ!

Το παιχνίδι

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν σε αργό τέμπο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρούν τα πατήματα τους και την μπάλα να κινείται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 15ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ! Ο Σιμόν πάσαρε έξυπνα στην καρδιά της άμυνας του Άρη, ο Σλίβκα έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα δυνατό σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουέστα, γράφοντας το 1-0.

Στο 26ο λεπτό η Λαμία διπλασίασε τα τέρματα της! Ο Ενκουλού έκανε τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Βέργος, όπου πλάσαρε τον Κουέστα στα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει όμως η επικίνδυνη σέντρα του Οντουμπάτζο στο 36' κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη, ο οποίος βγήκε και μπλόκαρε έγκαιρα.

Λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου, στο 44ο λεπτό, ο Άρης μείωσε το σκόρ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, ο Νταρίντα πήρε την πρώτη κεφαλιά, για να έρθει ο Μπράμπετς με νέα κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη, κάνοντας το 2-1. Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, με τον Ιτούρμπε να το εκτελεί και τον Γκαραβέλη να αντιδράει σωστά, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 55ο λεπτό ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία πέρασε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι, μετά από όμορφη σέντρα του Πίρσμαν. Στο 60ο λεπτό ήταν η σειρά της Λαμίας να χάσει σπουδάια ευκαιρία, όμως το σούτ του Σλίβκα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουέστα. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως μετά από κόρνερ, ο Φαμπιάνο αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Λαμία (Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Aμπαντά, Σλίβκα (Μανούσος 82'), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (Σαραμαντάς 82'), Ασκόφσκι (Στάνκο 59'), Νούνιες (Βασιλαντωνόπουλος 74'), Βέργος.

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού (Φαμπιάνο 46'), Πέερσμαν (Μαζικού 82'), Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (Καμάτσο 70'), Ιτούρμπε, Πάλμα (Γκρέι 46'), Καμαρά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code