ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Παναθηναϊκός: Ο Άοσμαν τιμώρησε τον κυνικό Παναθηναϊκό (1-1)



Ο Άοσμαν τιμώρησε τον κυνικό Παναθηναϊκό ισοφαρίζοντας στο 84' το γκολ του Μπερνάρ που είχε βάλει τους Πρασίνους απο νωρίς (14') και έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πλησιάσει στους 6 βαθμούς απο την κορυφή. Κομβικοί οι Ιωαννίδης, Σπόραρ για τον Παναθηναϊκό όπου θα μπορούσαν να είχανε τελειώσει το παιχνίδι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Συνεχίζει την μάχη για την παραμονή η ομάδα του Δημήτρη Σπανού.


Α' ημίχρονο

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να έχουμε από μια ευκαιρία, αλλά χωρίς να αποτελέσουν κίνδυνο για τις εστίες τους. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε απο τον Ιωνικό με τον Φαντιγκά να εκτελεί μέσα και αριστερά από την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά τον Σάρλια να πέφτει στο σουτ και να σώζει.

Ο Παναθηναϊκός όμως βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στην πρώτη δική του ευκαιρία. Ο Ιωαννίδης κατέβασε τη μπάλα, έκανε το σουτ απο αριστερά  με τον Χουτεσιώτη να διώχνει, αλλά τον Μπερνάρ να μπαίνει στη φάση και να πλασάρει για το 1-0. Αμέσως στην επόμενη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με το σουτ του Παλάσιος να τραντάζει το δοκάρι του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός μετά το σοκ του γκολ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ανεβάσει και την απόδοση του θέλοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καταφέρνοντας όμως να απειλήσει μόνο απο κάποιες στατικές φάσεις και το σκορ να μένει στο 0-1.

Β' ημίχρονο

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε χωρίς κάποια τελική για τον Ιωνικό, όπου έχει μπει καλύτερα προσπαθόντας να κλείσει τους χώρους ώστε να μην δεχτεί δεύτερο τέρμα και την ίδια ώρα να βρει το γκολ της ισοφάρισης στην αντεπίθεση, και τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και να φτάνει κοντά σε ένα γκολ με τον Χουτεσιώτη όμως να διώχνει σε υπερένταση με το πόδι ένα σουτ του Ιωαννίδη στο 58'.

 Νέα τεράστια ευκαιρία για τους Πρασίνους. Ο Μπερνάρ πέρασε με φοβερή τυφλή κάθετη μπαλιά στον Τσέριν αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ και με τον Χουτεσιώτη να είναι ξανά εκεί και να διώχνει σε κόρνερ. Αντίδραση για τον Ιωνικό με την δική του πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άοσμαν να επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής και τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι. 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό έχοντας την κατοχή της μπάλας και πατώντας γκάζι όποτε ήθελε, με τον Ιωνικό να μοιάζει πως έχει μείνει απο δυνάμεις μετά το 65' και να φτάνει κοντά σε μια ακόμα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Μπερνάρντ να βγάζει την κάθετη στον Σπόραρ, εκείνον να περνάει τον εξερχόμενο Χουτεσιώτη, αλλά το πλασέ του να είναι αδύναμο και τον  Σόουζα να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως ήρθαν να τιμωρήσουν τον Παναθηναϊκό, με τον Ιωνικό να βρίσκει το τέρμα της ισοφάρισης με τον Άοσμαν στο 84'. Ο νεοεισελθής Μασάς πέρασε την μπάλα στον Άοσμαν, εκείνος να ελίσετε ανάμεσα σε 2 παίχτες των Πρασίνων, και με ένα συρτό σουτ, όπου πέρασε κάτω απο αρκετά πόδια ποδοσφαιριστών να κερδίζει τον Μπρινιόλι και να καταλήγει στα δίχτυα. 

Οι ενδεκάδες

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσίμπσα, Αντούνες, Μύγας, Ρομαό, Λοβέρα, Σάκιτς, Φαντιγκά, Άοσμαν, Μάντζης.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σάρλια, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Τσέριν, Ρούμπεν, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code