ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (18:00): Την νίκη-"αντίδοτο" ψάχνουν οι Πειραιώτες κόντρα στον Αστέρα!


Την νίκη-βάλσαμο ψάχνουν οι Πειραιώτες στην αυλαία του 2022 κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα που πάει σήμερα (18:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την έκπληξη.

Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ (2-2) και θέλουν να κλείσουν το 2022 με θετικό τρόπο χωρίς να έχουν άλλη απώλεια βαθμολογική. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει αρκετά πίσω στην "κούρσα" του πρωταθλήματος και περαιτέρω απώλειες θα στοιχίσουν εις διπλούν. Στα αγωνιστικά πλάνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Βρουσάι αλλά και τον Αγκιμπού Καμαρά, ωστόσο πήρε ξανά στην αποστολή τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Νικηφόρα και με καλή εμφάνιση θέλουν να κλείσουν αυτή τη χρονιά οι Πειραιώτες μπροστά στο κόσμο τους και να ξεκινήσουν το 2023 με νέο αέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο (0-0) και πάει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας παράλληλα πόσο δύσκολο έργο έχει. Ο νέος τεχνικός των Αρκάδων, Άκης Μάντζιος, προσλήφθηκε με σκοπό να βάλει τον Αστέρα στο "δρόμο" των νικών που θα τον βοηθήσουν να πλησιάσει την εξάδα  από την οποία απέχει τώρα 8 βαθμούς. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο νέος κόουτς του Αστέρα μετράει δύο σημαντικές απουσίες των Μουνάφο και Ιγκλέσιας (τιμωρημένοι) ενώ εκτός είναι και οι Βαλιέντε, Γκαρθία και Μπενίτο, ωστόσο μετράει και πολλές επιστροφές, καθώς οι Ατιένθα, Ριέρα, Καπίγια, Σανταφέ και Κανελλόπουλος συμπεριλήφθηκαν στην 23μελή αποστολή.

Η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Αντζουλάς, Τιλίκα, Καπίγια, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Ντομίνγκεθ, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code