ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν «κινούμενο πτώμα» ο Ολυμπιακός, ψυχωμένος ΠΑΣ !


Σ' ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μην πάρει την νίκη στα Γιάννινα και να κάνει διακοπές ανακουφισμένος.Διακοπή στο ματς αρκετών λεπτών, με τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια, εξαιτίας των επεισοδίων κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά και προτού εκκινήσει το ματς.

Φοβερός ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφερε να αποσπάσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Α' Ημίχρονο

Ένα κωμικοτραγικό πρώτο ημίχρονο, που επισκιάστηκε από τις πολλές διακοπές εξαιτίας καπνογόνων που έπεφταν εντός αγωνιστικού χώρου από οπαδούς των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο διαιτητής της αναμέτρησης έπειτα από την 4η διαδοχική διακοπή, όπου αναγκάστηκε να σφυρίξει, οδήγησε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μέσα στην «μαυρίλα» αυτή του πρώτου 45λεπτου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει δίχτυα δυο φορές. Συγκεκριμένα, το 0-1 έγινε στο 33' με τον Ελ Αραμπί να μοιράζει μια απίθανη ασίστ στον Φορτούνη και με τη βοήθεια της κόντρας με τον Παντελάκη άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 45' ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να κάνει το 2-0.

Β' Ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος, με τον ίδιο να πιέζει και τους Πειραιώτες να αμύνονται κυρίως. Στο 64' μάλιστα οι Γιαννιώτες είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Λιάσσου. Ο Παμλίδης μείωσε στο 65' σε 1-2 με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και τον Πασχαλάκη να μένει «άγαλμα». Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν και με συνεχόμενη πίεση ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και έκαναν το 2-2 στο 76', με τον Μορέιρα να σεντράρει και τον Λιάσσο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να «συνέλθει» αλλά μάταια, με την κατοχή που είχε να μην μπορεί να μετουσιωθεί σε πραγματικό κίνδυνο για τον αντίπαλο, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα αμύνθηκε άριστα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code