ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Παιχνίδι ''δίχως αύριο'' και για τους δύο


 Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα μάχονται για την 9η αγωνιστική της φετινής Super League, στο γήπεδο της Νεάπολης στις16:00, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των ματς της Κυριακής.

Ιωνικός: Η ομάδα του κυρίου Σπανού δεν τα πάει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς αγνοεί την νίκη και οι μόνοι βαθμοί που έχει είναι από ισοπαλίες και αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό θα κινδυνέψει για τον υποβιβασμό. Μεσοβδόμαδα γνώρισε ακόμα μία βαριά ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο με 4-0 για το Κύπελλο από όπου και αποκλείστηκε. Τη περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ενώ προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και ήταν ανταγωνιστικός ο Ιωνικός, δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι και γνώρισε την ήττα με 2-1. Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία είναι και αρκετά σημαντική από βαθμολογικής άποψης, ο Σπανός υπολογίζει πλέον στην βοήθεια του Γιώργου Βαλεριάνου ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Το παιχνίδι για τον Ιωνικό είναι μεγάλο και θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Η ομάδα της Ηπείρου βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη και θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό όντας το φαβορί για τους 3 βαθμούς. Ο ΠΑΣ δεν διανύει και αυτός το καλύτερο του διάστημα καθώς αγνοεί την νίκη για 4 αγωνιστικές σερί με 3 ήττες και μία ισοπαλία αι τελευταία νίκη αυτήν απέναντί στον Λεβαδειακό με 2-1. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε και αυτός για τον θεσμό του Κυπέλου, όπου και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 και δεν θα συνεχίσει. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε ισόπαλος με τον ΟΦΗ σε ένα ωραίο παιχνίδι με σκορ 2-2. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ παρέμεινε στην Αθήνα προπονήθηκε, ενώ στο προβλήματα για την ομάδα του κυρίου Στάικου, προστέθηκε και ο Πριορ ο οποίος έκανε μαγνητική και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ σε αυτήν μπήκε αναγκαστικά ο Σούλης, παρά το γεγονός ότι είναι ανέτοιμος. Εκτός είναι και οι Σταματελόπουλος, Ν. Λώλης, Τσίρης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς, Κόντε και Λέο.

Στο βαθμολογικό κομμάτι ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση την βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια, ενώ από την άλλη ο ''Άγιαξ της Ηπείρου'' βρίσκεται στην 12η θέση με 5 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια πέρσι ο ΠΑΣ πήρε την νίκη όντας γηπεδούχος με 1-0, ενώ τον παιχνίδι στην Νίκαια τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Οι αποστολές των 2 ομάδων

Ιωνικός: Περλέσι, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Αντούνες, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Οφόσου, Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Ροσέρο, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Εραμούσπε, Φοφανά, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπακαδήμας, Λιάσος και Μπαλάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code