ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης : Με φόρα οι Θεσσαλονικείς , ΄΄πληγωμένοι'' οι Αρκάδες


 

Στις 19.30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ''πληγωμένο'' από απουσίες Αστέρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος , με τις  δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς όμως λόγους !

Οι γηπεδούχοι , από τη μία πλευρά , προέρχονται από το τεράστιο διπλό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''  ,με 1-2 επί του Ολυμπιακού και θέλουν να ''χτίσουν'' ένα σερί για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους , μιας και η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής έφερε την ηρεμία στην ομάδα του Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός , γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αντίπαλός του θα προσπαθήσει να αμυνθεί και να βγει στις αντεπιθέσεις , οπότε θα πρέπει να παρουσιάσει μια συγκεντρωμένη ομάδα , προσηλωμένη στο πλάνο , να βρει το εύκολο το εύκολο γκολ που τόσο της λείπει , αλλά και να ''κλειδώσει'' το παιχνίδι για να μην ''προδοθεί'' εν νέου στις καθυστερήσεις !

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες , ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με αρκετά προβλήματα ! Καθώς προέρχονται από τη ''λευκή ισοπαλία'' με τον Παναιτωλικό ,αλλά κυρίως από τον αποκλεισμό με 3-1 από τον Ατρόμητο στο κύπελλο , σε ένα ματς όπου όλα τα τέρματα μπήκαν στη παράταση ! 

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες . Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πρήξιμο στα γόνατα και δεν θα αγωνιστεί, ο Ντομίνγκεθ  λόγω διαστρέμματος που υπέστη κι ο Ριέρα έχει ενοχλήσεις ψηλά στο μηρό. Ο Καστάνιο από την άλλη, είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε, Γκαρθία. Σε όλες αυτές τις απουσίες προστίθεται ο Άλβαρες που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, όπως και ο Καρμόνα ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό από το ματς με τον Ατρόμητο !  Ο Αστέρας θα προσπαθήσει να μη δεχθεί νωρίς γκολ και να μεταφέρει τη ψυχολογική πίεση στον ''Δικέφαλο του Βορά '' και να ''χτυπήσει'' το παιχνίδι στο επιθετικό τρανζίσιον και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού , παίζοντας κυρίως αμυντικά!

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης - Κούρτιτς, Ντάντας, Ντόουγκλας - Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Νάρεϊ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Γκαρντάφσκι, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής – Μουνάφο, Στάνκο, Τιλίκα – Μπαρτόλο, Κρέσπι, Σίτο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Σάστρε, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σινιοράκης

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Σιδηρόπουλος, Απτόσογλου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code