ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Ερυθρόλευκη» νίκη με τα... χίλια ζόρια, 0-2 τον Παναιτωλικό


Τρίποντο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν ήταν καλός αλλά κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα σε μία άκρως επικίνδυνη έδρα, όπως αυτή του Παναιτωλικού. 

Νίκη για τους ερυθρόλευκους με 0-2 και έφυγε για...κάτι καλύτερο μελλοντικά, αφήνοντας και αυτό το παιχνίδι στο παρελθόν. 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να έχει την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, μόλις στο 3' με τον Κολοβό να τσιμπάει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το πρώτο μέρος ανήκε περισσότερο στον Παναιτωλικό που ουσιαστικά «κέρδισε» τον Ολυμπιακό, φέρνοντας τον πιο πολύ στα ... δικά του «θέλω». Κατα τ' άλλα ένα παιχνίδι χωρίς ουσία και από τις δύο ομάδες κοιμίζοντας και τον... θεατή!

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εμφανώς καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να μην εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση αλλά να γίνεται πιο ουσιαστικός, κερδίζοντας τον αντίπαλο του με 0-2. Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 50' με την μπάλα να στρώνεται μετά από τακουνάκι του Χάμες στον Μπιέλ, ο οποίος από πολύ δύσκολη γωνία μέσα από την περιοχή πιάνει απίθανο πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στο απέναντι δίχτυ κάνοντας έτσι το 0-1. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 82' με τον Χάμες να βρίσκει με πάσα τον Βαλμπουενά και τον Γάλλο έπειτα από ωραία ενέργεια να εκτελεί τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για να γράψει το 0-2 που έμελλε να μείνει ως και το τέλος. Η εικόνα που θα μας μείνει περισσότερο από τον αγώνα, αυτή της επιστροφής του αρχηγού, Κώστα Φορτούνη, όπου στο 89' πέρασε αντί του Χάμες Ροντρίγκεζ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code