ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Με ''μοιραίο'' Βαλεριάνο πέταξε βαθμούς ο Ιωνικός (2-2)

 


Ο Ιωνικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης σε ένα παιχνίδι με σημαντική βαθμολογική σημασία. 

Ισόπαλο ήρθε το παιχνίδι με σκορ 2-2, με τις 2 ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, μετά από έναν άκρως ενδιαφέρον ματς με φάσεις και ένταση. 

1ο Ημίχρονο: Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού, με τις 2 ομάδες να μη έχουν κάνει κάποια μεγάλη φάση, μέχρι εκείνο το σημείο, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Από εκεί και πέρα ο Ιωνικός ήταν αυτός που ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 21' ο Άοσμαν έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση με το αριστερό η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Απίστευτο, θεαματικό, φαντασμαγορικό, τρομερό και ανεπανάληπτο γκολ από τον Λοβέρα με σουτ έξω από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και έγινε το 1-0 για την ομάδα της Νίκαιας. Ακόμα ένα τρομερό γκολ από την ομάδα του ιωνικού με πάρα πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Άοσμαν στο 30' και έκανε το 2-0. Αδιανόητη ευκαιρία από τον ΠΑ΅Γιάννινα στο 35' με τον Εραμούσπε που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά από λάθος του Χουτετσιώτη. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για να μειώσει το σκορ. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Ιωνικό να προηγείται με 2-0. 

2ο Ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν η ομάδα του Ιωνικού που μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, ενώ ο ΠΑΣ έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.Τέραστια ευκαιρία για τον Ιωνικό για να πετύχει το 3ο του γκολ μετά από ένα τρομερό σλάλομ του Φαντιγκα με τον Άοσμαν να μη καταφέρνει να στειλει την μπαλα στο τερμα. Πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από χέρι του Βαλεριάνου στο 56', την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε και έκανε το 2-1 και βάζει την ομάδα ου ξανά στο παιχνίδι. Αρκετά καλό το παιχνίδι στο 2ο ημ΄χρονο με τις 2 ομάδες να είναι πολύ ανταγωνιστικές. Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία από τον Ιωνικό που οδήγησε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στην Κόντρα ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρία με τον Παμλίδη να μην σημαδεύει σωστά στο 65', παρέμεινε το 2-1. Χαμενη ευκαιρία από τον Κιάκο με την κεφαλιά του να περνάει λίγο έξω. Στο 81' ο Βαλεριάνος υπέπεσε σε ένα ακόμα ατόπημα άφπυ έκανε πέναλτι πάνω στον Τζήμα, οπου μετά από on filed review το έδωσε ο διαιτητής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε και έκανε το 2-2. Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 89' με τον Χουτετσιώτη να τραυματίζεται στο τελείωμα της φάσης.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτετσίωτης, Βαλεράνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Κάνιας, Φαντιγκά, Άοσμαν (Μασάς 79'), Λοβέρα, Ελευθεριάδης (Σέμπα 59'), Μάντζης

Πάγκος: Περλέσι, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Μεντόσα, Σάκιτς, Σεμπά και Σόουζα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): ΑθανσίουΣόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Μπιλμπάο (Κίακος 46'), ΡΙένστρα (Τζίμας 46'), Καραχάλιος, Παμλίδης (Μέντες 75'), Ρομέρο, Μπαλάν. 

Πάγκος: Σούλης, Μέντες, Λώλη, Μανσούρ, Τζίμας, Τσαβό, Κιάκο, Μπαγκαλιάνη, Λιάσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code