ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Άρης: Σκληρό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά

 



Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη στην Λεωφόρο, για την ένατη αγωνιστική της Super League 1. Οι "πράσινοι" έχουν το 8/8 και θέλουν να πετύχουν την ένατη σερί τους νίκη (1η θέση, 24 πόντους), ενώ οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν με το "διπλό", να εδραιωθούν περαιτέρω στις θέσεις των playoffs (6η θέση, 13 πόντους)

Στις τάξεις των "πρασίνων" επιστρέφουν οι Κώτσιρας, Σπόραρ και Αϊτόρ, ενώ ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα. Εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης και Τρουιγέ που ακολουθούν ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα. 

Ο κόουτς Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στην διάθεση του για το ρόστερ του Άρη, τον Ντουκουρέ, τον Μαντσίνι, τον Καμάτσο λόγω τραυματισμών. Ο Μπράμπετς προέρχεται από τραυματισμό και είναι ανέτοιμος, ενώ εκτός έμειναν οι Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος και Καρακασίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.






    Δημοσίευση σχολίου

    0 Σχόλια

     




    Ad Code