ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ιωνικός 2-1: Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ επικράτησαν οι κιτρινόμαυροι

 



Ο Άρης έκανε την ανατροπή και νίκησε εντός έδρας τον Ιωνικό με 2-1, για την όγδοη αγωνιστική της Super League. Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ επικράτησαν οι κιτρινόμαυροι, αφού τόσο ο προπονητής, Άλαν Πάρντιου, όσο και οι σκόρερς, Ζερβίνιο και Αντρέ Γκρέι έχουν μεγάλη εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά στον αγώνα και έκαναν φάση με το σουτ του Καμάτσο στο 7' λεπτό. Στο 19' λεπτό, ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά οι γηπεδούχοι αποσόβησαν τον κίνδυνο και δύο λεπτά αργότερα (21' λεπτό), έκαναν φάση με δοκάρι με τον Πάλμα. Στο 42' λεπτό, ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Λοβέρα, αλλά ο Μάντζης πήρε το ριμπάουντ και έκανε για τον Ιωνικό το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ρυθμό και φρεσκάρισαν την ομάδα τους με τις αλλαγές, αφού είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ. Στο 62' λεπτό, ο Μαζικού έδωσε ασίστ στον Ζερβίνιο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα και έκανε το 1-1. Στο 73' λεπτό, ο Μαζικού έκανε το σουτ, ο Γκρέι μπήκε στην πορεία της μπάλας και βρισκόμενος απέναντι από την εστία, έκανε το 2-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Ο Άρης διατήρησε το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Ιωνικό με 2-1.

ρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Καμάτσο, Πάλμα, Μαντσίνι, Ζερβινιό.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Ρομαό, Αντούνες, Μύγας, Άοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα, Κάνιας, Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code