ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Με νίκη κοιτάνε πιο ψηλά



Αυλαία στο πρόγραμμα της Κυριακής θα βάλει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα  και τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη (16/10, 20:30) , με τους μεν Αρκάδες να βρίσκονται στην 9η θέση με 7 βαθμούς και τους Αγρινιώτες στην 7η θέση με 10 βαθμούς, και τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο την νίκη, με σκοπό να σκαρφαλώσουν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη 6άδα.


Αγωνιστικά, στις υπηρεσίες των Καρμόνα και Ντομίνγκεθ μπορεί να υπολογίζει ο Ηρακλής Μεταξάς, καθώς επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Τζουκάνοβιτς και οι τραυματίες Γκόμες, Μπερτόλιο, 

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αντζουλάς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.


Για τον Παναιτωλικό εκτός βρίσκεται ο Καρέλης, που έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ εκτός βρίσκονται επίσης και οι Νταγκό και Ανέστης, με τον Χατζηθεοδωρίδη να επιστρέφει. Ο Νίκος Νίοπλιας έβγαλε διπλή αποστολή για την ομάδα του  Παναιτωλικού καθώς στις 19/10 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλαμάτα για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος και θα μείνει στην Πελοπόννησο.


Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Ραγιάς, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code