ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντι Μαρία: «Με ενδιαφέρει η Γιουβέντους, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ιταλία»


Οι τοποθετήσεις του Αργεντινού φορ στο ESPN αναφορικά με τη συνέχιση της καριέρας του στους «μπιανκονέρι».

Φουντώνοντας τις φήμες όσον αφορά το μέλλον του στη Γιουβέντους, δεδομένου του ενδιαφέροντος που είχε εξεφράσει ο ιταλικός σύλλογος στο πλαίσιο της προσθήκης του, ο Άνχελ ντι Μαρία μίλησε στο ESPN, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως οι «μπιανκονέρι» είναι η κορυφαία ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις. 

"Η Γιουβέντους είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ιταλία και μία από τις ομάδες που με ενδιαφέρουν. Εξακολουθώ να αξιολογώ τις δυνατότητες για το μέλλον μου, αλλά προς το παρόν παραμένω επικεντρωμένος στις διακοπές με την οικογένειά μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Όταν μάλιστα, ο παρουσιαστής του έδειξε τη φανέλα της Ρόμα, τότε ο Ντι Μαρία είπε χαμογελώντας: "Όχι, αυτό δεν με ενδιαφέρει".

Σημειώνεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, η οποία του έχει ήδη καταθέσει πρόταση για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα.

Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ωστόσο, υποστήριζαν ότι οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» είχαν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του, εξαιτίας της σημαντικής καθυστέρησης στο να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και καιρό, με τον Ντι Μαρία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ιταλικό σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code