ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μία «ανάσα» από Ντε Γιονγκ


Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται κοντά στη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα όσον αφορά την παραχώρηση του νεαρού μέσου για ένα ποσό της τάξεως των 80.000.000 ευρώ. 

Θέλοντας εναγωνίως να ικανοποιήσει τη θετική εισήγηση του Έρικ Τεν Χαχ περί ενσωμάτωσης του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο έμψυχο δυναμικό της ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκπονήσει κομβικές συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να επιτευχθεί το παραπάνω στο πλαίσιο του χτισίματος ενός ανταγωνιστικού συνόλου. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν στο Goal οι δύο πλευρές έβαλαν «νερό στο κρασί τους», ερχόμενες σε ομόφωνη συμφωνία όσον αφορά την παραχώρηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή στον αγγλικό σύλλογο για ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανεβάζουν την προσφορά τους και τους Καταλανούς να χαμηλώνουν τις απαιτήσεις τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντε Γιονγκ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από τον Άγιαξ έναντι 86 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 25χρονο μέσο τη φετινή σεζόν να σημειώνει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code