ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέλσι: Εκ νέου πρόταση στη Σίτι για Στέρλινγκ


Οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει νέα προσφορά στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Η επικοινωνία με τον Τόμας Τούχελ καθώς κι όλα όσα αναφέρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το εν λόγω deal.

Διαπραγματεύσεων συνέχεια στο συγκρότημα των μπλε, δεδομένου ότι έχουν βολιδοσκοπήσει την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, καταθέτοντας εκ νέου πρόταση στον ποδοσφαιριστή της Σίτι, ενώ βάσει των όσων υπογραμμίζονται, ήρθε σε επικοινωνία και με τον τεχνικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, προκειμένου να απαντήσει συνειδητά στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Λονδίνου κατέθεσε νέα πρόταση στους πολίτες για τον Στέρλινγκ, ενώ ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις για τους όρους του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται το 2023.

Σημειώνεται ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ανήκει στους πολίτες από το 2015, ενώ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Σίτι κατέγραψε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό 17 γκολ και εννέα ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code