ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουκάκου για Ίντερ: «Επέστρεψα σπίτι μου!»

Οι πρώτες τοποθετήσεις του Βέλγου ποδοσφαιριστή μετά την εκ νέου ενσωμάτωσή του στην Ίντερ και η επιθυμία του προέδρου των νερατζούρι, Στίβεν Ζανγκ, να προσαρμοστεί στο σύνολο και να τα πάει καλυτέρα συγκριτικά με τη διετία του 2019-2021. 

Εκ νέου επιστροφή στην Ίντερ για τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της μετά από περίπου 320 ημέρες, θέλοντας να διακόψει τη διετία που διήγαγε στο Μιλάνο προκειμένου να γυρίσει στην Τσέλσι, με την οποία υποστήριξε πως είχε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από την τριετή παρουσία στο Στάμφορντ Μπριτζ σε νεαρή ηλικία (2011-2014)

Η σχέση του με τους Λονδρέζους και δει τον Τούχελ, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης, προσπαθώντας σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τους Μιλανέζους, στοχεύοντας στην επικύρωση της μεταγραφής του στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις κατά την ανακοίνωσή του από το ιταλικό σωματείο, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος

"Είναι ένα δυνατό συναίσθημα, πιστεύω ότι αυτό που βίωσα έναν χρόνο πριν με αυτή την ομάδα ήταν μία όμορφη ιστορία. Για την ομάδα, για τους οπαδούς και για εμένα προσωπικά. 

Η Ίντερ μου έδωσε πάρα πολλά και ελπίζω γρήγορα να τα πάω καλύτερα σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία μου εδώ. Τώρα έφτασε η στιγμή να δουλέψουμε όλοι μαζί, ελπίζοντας να τα πάμε καλύτερα από την πρώτη μου φορά", δήλωσε αρχικά ο Λουκάκου, που έστειλε και μήνυμα προς νέους και παλιούς συμπαίκτες του: 

"Τους ευχαριστώ όλους επειδή ήθελα να επιστρέψω εδώ αλλά και έκαναν ό,τι μπορούσαν για την επιστροφή μου. Οφείλω να τους ευχαριστήσω επειδή για μένα είναι όπως οικογένεια: είναι αδερφοί μου". 

Σημειώνεται πως ο Λουκάκου επέλεξε τη φανέλα με το Νο 90, ενώ κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στους τιφόζι της Ίντερ, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ. Θα κάνω τα πάντα κάθε μέρα για να κάνω ξανά ευτυχισμένους τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου". 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code