ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Πολιορκούν» Τζόλη τρεις ομάδες!


Το αμφίρροπο μέλλον του πρώην μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου στη Νόριτς και οι τρεις ομάδες που βολιδοσκοπούν την απόκτησή του! 

Έχοντας υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος της Αγγλίας ως ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League, η Νόριτς αναμένεται να αγωνιστεί εκ νέου στην Championship, με το μέλλον του πρώην μεσοεπιθετικού των «ασπρόμαυρων», Χρήστο Τζόλη, να παραμένει αβέβαιο. 

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζεται σε δημοσίευμα της «Athletic», ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφενός δεν προσαρμόστηκε καταλλήλως στις απαιτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, κι αφετέρου τα όσα συνέβησαν με τον τεχνικό των «καναρινιών» δημιούργησαν ασθενές περιβάλλον.  

Υπαρκτό είναι μάλιστα -βάσει των όσων αναφέρονται- το σενάριο παραχώρησής του με μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα προκειμένου να ανακτήσει τα απαραίτητα συμμετοχικά λεπτά, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον τριών ομάδων προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, οι οποίες θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. 

Πιο συγκεκριμένα, μία από τις ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους είναι η γνώριμη Κλαμπ Μπριζ, έχοντας δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, το οποίο μάλιστα έχει μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση.  

Η δεύτερη ομάδα, η οποία ενδιαφέρεται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό είναι η Γκλάντμπαχ, διατηρώντας μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τον Τζόλη, ενώ γίνεται συνάμα λόγος και για έναν ολλανδικό σύλλογο που έχει εξεφράσει την επιθυμία ενσωμάτωσής του στο έμψυχο δυναμικό της. 

«Αν και η Μπριζ θα μπορούσε να δεσμευτεί για μόνιμη μετακόμιση αμέσως, βλέπουν την προσφορά της Νόριτς για αρχικό δανεισμό ως καλύτερη οικονομική λογική. Παρά το ενδιαφέρον αλλού, γίνεται κατανοητό ότι ο Τζόλης βλέπει τη μετακόμιση στο Βέλγιο ως την προτιμώμενη επιλογή του και την καλύτερη ευκαιρία να ξαναχτίσει την καριέρα του σε καλό επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό δημοσίευμα, που τονίζει ότι ο 20χρονος θέλει να κάνει μια νέα αρχή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code