ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μονακό: Ανακοίνωσε Μιναμίνο μέχρι το 2026


Επισημοποιήθηκε του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού στο έμψυχο δυναμικό της Μονακό. 

Έχοντας επέλθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ όσον αφορά την προσθήκη του Τακούμι Μιναμίνο στο έμψυχο δυναμικό της ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής σεζόν, η Μονακό επισημοποίησε την απόκτησή του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ από την πλευρά του ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διαρκείας με τους Μονεγάσκους

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα, κατακτώντας παράλληλα τους απαιτούμενους ατομικούς και συλλογικούς στόχους που έχει θέσει.

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα που ήρθα στη Μονακό. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος του πρότζεκτ της ομάδας, που μόλις τερμάτισε στο βάθρο δύο φορές στη σειρά και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. 

Ανυπομονώ να ανακαλύψω το νέο μου περιβάλλον και να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα", υπογράμμισε περαιτέρω στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιναμίνο κατέγραψε 53 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας ως απολογισμό 14 τέρματα και τρεις ασίστ, ενώ αναμένεται να γίνει κάτοικος του Μόντε Κάρλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code