ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφωνία Ντιμπάλα-Ίντερ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων!


Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Πάουλο Ντιμπάλα!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την "Γηραιά Κυρία", παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2020, και εν τέλει δεν του κατέθεσαν καν τελική πρόταση θεωρώντας, όπως είπε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πρόσφατα, πως έδωσε ό,τι είχε να δώσει. Αυτό, σε συνδυασμό με τα συχνά προβλήματα τραυματισμού την τελευταία διετία, τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Έτσι, ο Ντιμπάλα, όντας ελεύθερος το καλοκαίρι να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του, συζήτησε με πληθώρα ομάδων. Αρχικά η Ίντερ ήταν αυτή που μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη. Ακολούθως, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν σε επαφές με τον παίκτη, χωρίς κάτι παραπάνω. Έτσι, ο "Λα Τζόγια" επέλεξε τους "Νερατζούρι", φτάνοντας σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων και απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε έτος! 

Όσον αφορά τους λόγους που επέλεξε την Ίντερ, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Serie A, ενώ επίσης θέλει να αποδείξει στους ανθρώπους της Γιουβέντους  ότι έκαναν λάθος που αποφάσισαν να τον αφήσουν να φύγει. Οι Μιλανέζοι του υποσχέθηκαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, μιας και θα βρίσκεται στην "κορυφή" του πρότζεκτ και γύρω του θα χτιστεί η ομάδα, κάτι που δεν θα συνέβαινε στην Γιουβέντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code