ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιμπραΐμοβιτς: "Πλησιάζει το τέλος μου, με τρομάζει η ιδέα του να σταματήσω!"


Δηλώσεις πραγματοποίησε στο Αμερικάνικο ESPN ο Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με την ιδέα να σταματήσει το ποδόσφαιρο αναφέροντας πως δεν θα ξαναβρεί αλλού την αδρεναλίνη που βρίσκει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πλησιάζω στο τέλος. Με τρομάζει το να σταματήσω, τι θα κάνω; Ποιο θα ήταν το επόμενο κεφάλαιο; Ξέρω τις δυνατότητές μου, θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, αλλά την αδρεναλίνη που έχω στο γήπεδο δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη βρω αλλού. 

Προσπαθώ να καθυστερήσω το τέλος, παίζοντας και βάζοντας γκολ. Προφανώς για να συνεχίσω να παίζω πρέπει να είμαι σωματικά καλά, πρέπει να μπορώ να το κάνω, πρέπει να μπορώ να διασκεδάζω παίζοντας. Δεν έχει νόημα να παίζεις αν υποφέρεις. Καλύτερα να είσαι ρεαλιστής και να πεις στον εαυτό σου: "Φτάνει" και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο.

Αλλά αν είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, δεν είστε επικεντρωμένοι στα υπόλοιπα. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ Αν το έκανα δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου για να κάνω αυτό που θέλω. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν καθημερινά το ίδιο πρόγραμμα. Και το κάνω εδώ και 25 χρόνια. Είσαι σαν στρατιώτης.

Είμαι απογοητευμένος γιατί θα ήθελα να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω, η αδρεναλίνη που παίρνω όταν βγαίνω στο γήπεδο είναι απίστευτη. Αν δεν μπορώ να παίξω, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με άλλο τρόπο, στηρίζοντας τους συμπαίκτες μου. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code