ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Χωρίς Γκάνεα, Σάσα η προπόνηση - Επέστρεψε με ατομικό ο Αλί


Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (08/05). 

Σε αυτήν δεν συμμετείχαν οι Γκάνεα και Σάσα, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, μιας και αντικαταστάθηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μοχανάντ Αλί, ο οποίος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά την πολύμηνη απουσία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ: «Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής) με τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Μοχανάντ Αλί, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code