ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός: Θέλουν να σπάσουν το ρόδι της νέας χρονιάς με νίκη

 


    Επιστροφή στη ποδοσφαιρική κανονικότητα για της ομάδες της Super League, με την 16η αγωνιστική να κάνει ποδαρικό με την αναμέτρηση του ΠΑΣ στα Γιάννινα (04/12, 17:15) απέναντι στον Ιωνικό υπό την σκιά των πολλαπλών κρουσμάτων Covid-19 που έχουν χτυπήσει τις ομάδες.


    Οι Ηπειρώτες να έχουν χτυπηθεί και αυτοί με αρκετά κρούσματα Covid, έχοντας συνολικά 6, θέλοντας να εκμεταλλευτούνε μια πιθανή απώλεια του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και να σκαρφαλώσουνε στην 4η θέση και να τον προσπεράσουνε στην βαθμολογία. Από την άλλη ο Ιωνικός επέστρεψε στην Super League ύστερα απο πολλά χρόνια και στον πρώτο γύρο έχει κάνει ικανοποιητική πορεία έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς και βρισκόμενος στην 11η θέση, θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να εξασφαλίσει την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία και για την επόμενη χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

    Για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά η κατάρτηση της αποστολής θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με σκοπό να έχουν τα αποτελέσματα απο τα τελικά διαγνωστικά τεστ για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων στην ομάδα. Σημαντικά προβλήματα δεν είχαν παρατηρηθεί πριν την τελευταία προπόνηση, με τον Κέιλεμπ Στάνκο να συνεχίζει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί.

    Από την άλλη στην μεριά του Ιωνικού τα νέα είναι ευχάριστα καθώς έχει ανιχνευθεί μονάχα ένα κρούσμα σε παίχτη της ομάδας, ενώ ο Σπανός θα έχει στην διάθεση του ξανά ύστερα απο απουσία 1.5 μήνα τον Τουράμ, ενισχύοντας την επιθετική δύναμη της ομάδας του, που στοχεύει στο να πάρει βαθμό ή βαθμούς απο το γήπεδο των Ιωαννίνων. Πρώτη συμμετοχή στην αποστολή της ομάδας και για τον νεαποκτηθή επιθετικό, Μάντζη, απο τον Ολυμπιακό Νικωσίας.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Κιάκος, Νίκος Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογκοσιάν Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code