ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ : «Ποδαρικό» με δυνατή μονομαχία

 


O Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται σήμερα (19:30) τον ΟΦΗ στο γήπεδο 
«Θ.Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 17 βαθμούς ενώ προέρχονται από ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας όμως πολύ καλή εμφάνιση. Από την άλλη οι Κρητικοί είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 22 βαθμούς, προερχόμενοι από μία μεγάλη εμφάνιση και νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα την ΑΕΚ (1-2).

Τόσο ο Μίλος Ράσταβατς όσο και ο Νίκος Νίομπλιας γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να κατακτήσουν μία από τις θέσεις στην βαθμολογία, που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πραγματοποιούν αμφότερες μία εξαιρετική πορεία, θέλοντας να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο εμφανίσεων και αποτελεσμάτωνκαι την νέα χρονιά.

Στα αγωνιστική και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι έχουν ανακοινώσει έξι κρούσματα κορωνοϊού , τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, με την αποστολή να ανακοινώνεται σήμερα από τον Σέρβο τεχνικό. 

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ανακοινώσει πέντε κρούσματα κορωνοϊού ενώ παράλληλα δεν θα έχουν στην διάθεση τους, τον Μεγιάδο που είναι τιμωρημένος, τον Επασί λόγω συμμετοχής στο Κόπα Άφρικα, τον Τοράλ που είναι ανέτοιμος καθώς και τους Μαρινάκη, Διαμαντή και Γιάννου που είναι τραυματίες. Αντίθετα στην διάθεση του Νίκου Νιόμπλια θα βρίσκεται ο Γκαγιέχος.

Η αποστολή του Αστέρα θα ανακοινωθεί λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα.

Η αποστολή του ΟΦΗΒάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Γρίβας, Καμάου, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ντουρμισάι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας), Βοηθοί : Παγουρτζής Δημήτριος (Πειραιά), Γεωργακόπουλος Τιμολέων (Πειραιά)
4ος: Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής) VAR: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)

Στον αγώνα του πρώτου γύρου με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code