ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΟΚ: Να αφήσουν πίσω τα κακά αποτελέσματα του Κυπέλλου


 Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 17:15 στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει την νίκη με κάθε τρόπο για να περιμένει και το αποτέλεσμα του Ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ιωνικός: Ο Ιωνικός δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καθώς αγνοεί την νίκη από τις 23/10 που είχε κερδίσει τον Ατρόμητο με 0-2, την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στον ΟΦΗ, αφού ηττήθηκε με 2-1, ενώ έχασε και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα από την ομάδα της Λαμίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Ιωνικός αναμένεται να έχει μία σημαντική απουσία καθώς δεν υπολογίζεται ο Τουράμ, ο οποίος δεν προπονήθηκε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. 

ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν είναι στα καλύτερα της αφού την τελευταία βδομάδα η κριτική για τον Ρουμάνο είναι σκληρή. Ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον συμπολίτη Άρη, ηττήθηκε με 0-1, ενώ το παιχνίδι διεκόπη μετά από εισβολή μερίδας οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει ''Καμπάνα'' για τα όσα έγιναν. Μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και την Λάρισα για την φάση των ''16'' στο Κύπελλο Ελλάδος με την οποία έσωσε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με γκολ του Κούρτιτς για μία ακόμα φορά, το οποίο τελείωσε 1-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αρκετές απουσίες για μία ακόμα αγωνιστική, καθώς δεν υπολογίζονται ο Μιτρίτσα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο εδώ και καιρό εκτός Ολιβέιρα. Επίσης εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Ροντρίγκο και Κρέσπο. Από εκεί και πέρα μετά το πέρας της προπόνησης ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Στο βαθμολογικό κομμάτι ο Ιωνικός βρίσκεται στην 12η θέση έχοντας 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς. Στο κομμάτι της προϊστορίας οι 2 ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2007, οπού ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 0-2. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων 

Ιωνικός: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος,  Λευτέρης Χουτεσιώτης, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ,  Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Βασίλης Πογοσιάν,  Αλεξίς Ρομαό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ρεϊνάλντο Λένις.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code