ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Κομβικό ντέρμπι και για τους δύο



 Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Superleague (19:30) σε ένα κομβικό ντέρμπι και για τους δύο, με την Ένωση να μην θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή ενώ για το Τριφύλλι μια νίκη θα τους δει να σκαρφαλώνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Ντέρμπι απόψε (5/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να κοντράρονται με έπαθλο πέρα απο τους 3 βαθμούς και το γόητρο. Για την 'Ενωση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 3-1, έχοντας μείνει πλέον στο -9 από τους ερυθρόλευκους, ενώ μια πιθανή νίκη των Πρασίνων θα τους δει να ανεβαίνουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Super League 1.

Η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα προηγούμενα ντέρμπι της σεζόν κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, έχοντας μόνο μια ισοπαλία, με τον Αργύρη Γιαννίκη να θέλει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, για να μη χαθεί το «τρένο» του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ανσαριφάρντ  όπου έχει διαγνωστεί θετικός στο Covid-19 όσο και τον τραυματία Γαλανόπουλο, με τον Λε Ταλέκ να επιστρέφει από τιμωρία και τους Γκαρσία, Τσούμπερ να δηλώνουν παρών παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν μεσοβδόμαδα. 

Από την άλλη για τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών παιχτών με τους Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Πούγγουρα, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη να είναι εκτός και τον Βαγιαννίδη να μπαίνει πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code