ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΠΑΟΚ: ''Παλικαρίσια'' νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους (3-2)


 Ο Ιωνικός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της φετινής Super League, με την νίκη να είναι μονόδρομος και για τις 2 ομάδες. 

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που πήρε τεράστια νίκη απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το σκορ υπέρ του, έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τους 3 πόντους με σκορ 3-2. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, είχε μάχες νεύρα, γκολ, πάθος και νικητές και ηττημένους. Έτσι ο Ιωνικός με την νίκη αυτή έφτασε τους 13 βαθμούς , ενώ η ομάδα του Λουτσέσκου που έκανε την δεύτερη σερί ήττα της και έμεινε στους 19 βαθμούς. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ, τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν ρυθμό. Η ομάδα του Ιωνικού ήταν αυτή που έκανε το πρώτο σουτ, με τον Ντάλτσιο αλλά δεν απείλησε. Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Σπανού πίεζε σε κάθε ευκαιρία τον Δικέφαλο του Βορρά. Μετά την συμπλήρωση 5 λεπτών ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τα ''ηνία'' του αγώνα, χωρίς βέβαια να έχει κάποια ξεκάθαρη φάση. Στο 17' Μακρινό σουτ του Μύγα, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης. Στο 18' ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του φάση έκανε το 0-1, με μία πολύ ωραία κεφαλιά του Σφιντέρσκι, μετά από ωραία μπαλιά του Τείλορ. Στο 20' ο Ιωνικός έφερε το ματς στα με έναν παλιό γνώριμο τον Κάνιας Φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Σάντσες δεν έπιασε καλό σουτ με τη μπάλα να φτάνει στον Κάνιας που από θέση βολής, τιμώρησε και έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλή ένταση από τις 2 ομάδες. Στο 32' οι παίκτες του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Πασχαλάκη πάνω στον Λένις, ο Τζήλος το είδε στο VAR και καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άοσμαν στο 34' που με πολλά μέτρα φόρα σημάδεψε την αριστερή γωνία του Έλληνα τερματοφύλακα και έκανε το 2-1, με τον Πασχαλάκη να πέφτει από την άλλη μεριά. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και πίεσε ώστε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα. Στο 45' Ο Λένις πήρε την μπάλα μακριά από την περιοχή, πάτησε σε αυτήν πήρε την προσπάθεια μόνος του πλάσαρε, αλλά αδύναμα. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, με την γηπεδούζο ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1 με ανατροπή. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα ήταν η ομάδα του Ιωνικού, η οποία μπήκε εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος και στο 48' έκανε το 3-1 με τον Λένις να παίρνει την μπάλα από τον Κιάκο, πλάσαρε εξαιρετικά και νίκησε τον Πασχαλάκη που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. το 52' ο Ιωνικός είχε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, ξανά με τον Λένις ο οποίος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο 60' ο Σίντκλει σένατραρε πολύ ωραία και ο Μουργκ πήρε μία πολύ ωραία κεφαλιά και μείωσε το σκορ σε 3-2 και ουσιαστικά ξανά έβαλε τον ΠΑΟΚ μέσα στο παιχνίδι. το 65' ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σίντκλει να πλασάρει ωραία από την αριστερή πλευρά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στην επόμενη ακριβώς φάση ο ΠΑΟΚ πίεσε και έχασε μία ακόμα φάση με κεφαλιά του Ελ Καντουρί, απέκρουσε και έδιωξε σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πίεζε ασφυκτικά τον Ιωνικός ειδικά μετά την μείωση του σκορ σε 3-2. Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Σβαμπ για λογαριασμό ΠΑΟΚ, μετά το κόρνερ του Ζίβκοβιτς στο 80' με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Ευκαιρία και για τον Ιωνικό με τον Μύγα στο 81' να κάνει μία πολύ ωραία κούρσα, πήγε να σουτάρει δεν μπόρεσε εκεί ο Πασχαλάκης μπερδεύτηκε με τον Βαρέλα και λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Ντάλτσιο. Στο 86' ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πτώση του Κούρτιτς, παίζεται είπε ο Τζήλος και δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πάλεψε για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφερε και το 90λεπτο συμπληρώθηκε με τον Ιωνικό να είναι ο μεγάλος νικητής με 3-2.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίσνκι, Σάνστες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας (Ματσούκας 67'), Ντάλτσιο, Κιάκος (Γκοτσούλιας 67'), Αόσμαν ( Μάναλης 77'), Λένις (Βαφέας 86').

Πάγκος: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας.

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τείλορ (Ν. Αουγκούστο 73'), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (Άκπομ 84'), Σίντκλει, Κούρτιτς, Εσίτι (Σβαμπ 54'), Α.Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (Μουργκ 55'), Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι.

Πάγκος: Z. Zίβκοβιτς, Ινγκασον, Μιχάι, Λύρατζης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ακπομ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code