ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Αστ. Τρίπολης 1-0: Με Μπρούνο Γκάμα η δεύτερη σερί νίκη των κιτρινόμαυρων

 


Ο Άρης υπερασπίστηκε την έδρα του και επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και ανέβηκε στους 17 βαθμούς και την πέμπτη θέση, ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στους 13 πόντους και την ένατη θέση.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν στο 7' λεπτό τετ-α-τετ με τον Καμαρά, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σόνι στο 12' λεπτό. Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τον Μπρούνο Γκάμα μετά από συνεργασία με Μαντσίνι και Μπερτόγλιο, να σκοράρει στο 41' λεπτό και να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Αρκάδες στο δεύτερο μέρος απείλησαν αρχικά με τον Ριέρα, του οποίο ακυρώθηκε το γκολ λόγω οφσάιντ στο 48' λεπτό, με τον  Μπαράλες να κάνει φάσεις. Ο Άρης είχε μια καλή ευκαιρία με το γύρισμα του Καμαρά στο 78' λεπτό, με τον Ματέο Γκαρσία να μην προλαβαίνει να "τσιμπήσει" την μπάλα για να σκοράρει. Ο Άρης διατήρησε το προβάδισμα του και νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. 

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι και Καμαρά.
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ρεγκίς, Σόνι και Μπαράλες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code