ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ιωνικός : «Μάχη» από τα παλιά στο Γεντί Κουλέ - Τι ετοιμάζουν οι δύο προπονητές.

 


Ο φορμαρισμένος ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (15:00) τον επικίνδυνο Ιωνικό στο γήπεδο ''Θ. Βαρδινογιάννης'', για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super Leage.Τελευταία φορά που είχαν έρθει αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην πρώτη κατηγορία ήταν το 2007, όπου ο Όμιλος είχε επικρατήσει με 2-1 !

Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων που τρέχουν τις τελευταίες αγωνιστικές. Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν στο φετινό πρωτάθλημα, τους έχει φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ προέρχονται από μία καταπληκτική εκτός έδρας εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Βόλο, την ακριβώς προηγούμενη αγωνιστική. 

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο που θα δώσει ο Ιωνικός μακριά από το Λεκανοπέδιο την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Σούπερ Λίγκ, θέλοντας να αποσπάσουν ότι καλύτερο μπορούν στο γήπεδο του Ηρακλείου.

Προϊστορία 

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 32 φορές με τον ΟΦΗ να έχει 17 νίκες, τον Ιωνικό 10 και πέντε μεταξύ τους μάτς έχουν λήξει ισόπαλα. Εντός έδρας ο ΟΦΗ έχει 10 νίκες έναντι 3 του Ιωνικού, ενώ κανένα μεταξύ τους ματς στο Ηράκλειο δεν έχει έρθει ισόπαλο !

Τα πλάνα των δύο προπονητών

Για τους γηπεδούχους, ο Νίκος Νιόμπλιας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιαννούλη, καθώς ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου έμεινε εκτός αποστολής λόγω λαρυγγίτιδας. Εκτός έμειναν και οι Ντούρμισάι, Ουές και Νέιρα ενώ αντίθετα επέστρεψαν στην αποστολή οι Ντε Γκούζμαν και Τσιλιανίδης. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει τροποποιήσεις σε πρόσωπα και σχηματισμό, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το 4-3-3 θα είναι ξανά το σύστημα που θα παρατάξει τους ασπρόμαυρους με τον Βάτερμαν να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Βούρος και Πασαλίδης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών με τον Μαρινάκη να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Μπαλογιάννη ως αριστερό. Μεγιάδο-Γκαγιέχος και Τοράλ θα είναι η τριάδα στην μεσαία γραμμή με τον Καμάου να παίζει ως δεξί εξτρέμ, τον Λάμπρου αντίστοιχα αριστερά και μοναδικό προωθημένο στην επίθεση τον Φάν Ντούιτεν.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάινιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος, Πασαλίδης.

Σε ότι αφορά τους Κυανόλευκους, ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τουράμ και Ντελγκάδο, αφού αμφότεροι έπαθαν θλάση ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Μαχαίρας. Ο Κόουτς των Νικαιωτών δεν φαίνεται να ανακατεύει την τράπουλα της αρχικής 11αδας και θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης θα ξεκινήσεις κάτω απο τα γκόλπόστ ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μίγγα, Τσιγκρίνσι, Σάντσες και Βαλεριάνο απο δεξιά πρός τα αριστερά. Ντάλσιο και Ρομάο θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ στην μεσοεπιθετική τριάδα θα βρίσκονται οι Λένις(δεξιά), Καμπράλ (αριστερά) και Άοσμαν σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ως κεντρικός επιθετικός θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μάναλης.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Διαιτητές 

Το μάτς θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης με βοηθούς τους Στάικο και Παπαδόπουλο ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με τον Γιώργο Τζοβάρα να βρίσκεται στο VAR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code