ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ:Σε αναζήτηση νίκης για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί


 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο(15:00) για τις ανάγκες της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη καθώς κέρδισε ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε.Απο την άλλη ο Βόλος προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε ΟΦΗ και ΑΡΗ.


ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο,Κούντε,Καρμπόβνικ,Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλο.Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Βόλο αναμένεται να  προσπαθήσει την επίτευξη του γρήγορου γκολ αλλά και την κατοχή  ώστε να δημιουργησει ουσιαστικές ευκαιρίες στην εστία του Βόλου.Απο την άλλη ο Βόλος με δεδομένο και τις απουσίες τόσο των τιμωρημένων(Γκρίλο,Μπαριεντος,Φερνάντες)όσο και των τραυματισμένων (Κουζντρα,Ριενστρα και Τριανταφύλλου) θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα ενώ στην επίθεση θα ψάξει να δημιουργήσει ευκαιρίες μέσα από αντεπιθέσεις. Ο Βόλος αριθμεί δεκατέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση ισοβαθμόντας με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την ΑΕΚ και αν συνεχίσει το νικηφόρο σερί θα επεκταθεί η διαφορά στους έξι βαθμούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Βατσλίκ – Ανδρούτσος  Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Λόπες , Αγκ. Καμαρά, Λόπες  Τικίνιο 

ΒΟΛΟΣ  (4-2-3-1): Κότνικ – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν , Φεράρι – Τσοκάνης, Νίνης – Ρεγκατίν, Ορός, Μπαρτόλο – Βαν Βέερτ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code