ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης: Το Ντέρμπι της πόλης για αποδείξεις και αντίδραση


 Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της ''συμπρωτεύουσας'' για την 11η αγωνιστική της φετινής Super League, στις 19:30, στο γήπεδο της Τούμπας, με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη με κάθε τρόπο. 

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά πάει στο ντέρμπι με τον συμπολίτη Άρη, όχι στην καλύτερη του κατάσταση καθώς προέρχεται από 2 παιχνίδια χωρίς νίκη. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 και έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου. Από την άλλη στο Comference League o ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση, κάτι που όμως δεν ήρθε καθώς με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας, έμεινε στην λευκή ισοπαλία και περιμένει την Λίνκολν για να δει τι θα συμβεί. Στο αγωνιστικό κομμάτι για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο Λουτσέσκου έχει απουσίες, καθώς δεν μπήκαν στην αποστολή οι, Κρέσπο που παρά την καθαρή μαγνητική του θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις, ο Βιεϊρίνια που συνεχίζει το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί. Εκτός έμειναν και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο εδώ και καιρό απών, Νέλσον Ολιβέιρα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και τι καλύτερο από το να το κάνω στο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τον Άρη. 

Άρης: Η ομάδα του Άκη Μάντζιου υπέστη μια ψυχρολουσία την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχασε το παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια, με σκορ 5-0, με τον Έλληνα τεχνικό να λέει στις δηλώσεις πως: ''Είναι ντροπή για την ομάδα αυτό το αποτέλεσμα''. Θέλει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ να κερδίσει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και αυτός με την σειρά του, ενώ μία νίκη θα βοηθήσει την ομάδα να πλησιάσει στην τετράδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης μόνο θετικά έχει καθώς επέστρεψε στην αποστολή ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα μπορέσει εκτός απροόπτου να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης στην αποστολή μπήκαν και οι, Λέισμαν και Σούντγκρεν οι οποίοι επίσης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Όπως επίσης και ο Λούμορ. 

Στο βαθμολογικό κομμάτι ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας μαζέψει μέχρι τώρα 19 βαθμούς, ενώ ο Άρης στην 9η θέση με 11, ενώ ξεκίνησε και την σεζόν με -6 λόγω τιμωρίας. Την περασμένη σεζόν οι 2 ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες 3 φορές με τα 2 παιχνίδια να τα κερδίζει ο ΠΑΟΚ με 0-1 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ το πρώτο της περσινής χρονιάς είχε λήξει ισόπαλο με 2-2. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων: 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Άρης: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code