ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Την επέκταση των νικών μέσα στην Λεωφόρο ψάχνουν οι "Πράσινοι"

 


Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα του Αγρινίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 11η αγωνιστική της φετινής Super League.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πατήσει πάνω στο «διπλό» στην πόλη της Φθιώτιδας και να κάνει το 2 στα 2 αυτή την φορά στο γήπεδό του, ώστε να παραμείνει στις ψηλές θέσεις αλλά και να πάρει άλλο ένα τρίποντο μέσα στην καυτή "Λεωφόρο".

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με το ίδιο σύστημα που κατέβασε και απέναντι στην Λαμία.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει και την συμπαράσταση των οπαδών του, σε μια ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση, ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους… γνωστούς απόντες Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρα, Ιωαννίδη και Σένκεφελντ.

Παναιτωλικός:

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός κατεβαίνει στο γήπεδο σήμερα όντας το αουτσάιντερ, αλλά και μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ντίας, Λιάβας και Βαρόνε, αλλά και ο Μαλής με ίωση ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η παρουσία των Χουχούμη, Καρέλη, Αποστολάκη και Βέργου στο ρόστερ, οι οποίοι έχουν περάσει πρόσφατα από τους γηπεδούχους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code