ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απ. Σμύρνης-Λαμία 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς με τον Γκαραβέλη να κατεβάζει ρολά

 


Λευκή ισοπαλία στο Απόλλων Σμύρνης-Λαμία (0-0) στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο "Γιώργος Καμάρας" για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5' λεπτό με τον Άλβες με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεντάκη, με τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη να αποκρούει αρχικά, αλλά τον Ιωαννίδη να μην μπορεί από κοντά να σκοράρει σε δεύτερο χρόνο. Στο 26' λεπτό ο Παμλίδης με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε και πάλι να βρει τρόπο να νικήσει τον γκολκίπερ Γκαραβέλη. Στο 45+4', η Λαμία είχε μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Αραμπούλι μέσα στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα Κότσαρη να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του και τον Μπρούνο Άλβες να διώχνει σε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πάλι πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν τις ευκαιρίες τους, γκολ και ο αγώνας να λήγει ισόπαλος με 0-0. Η Λαμία ανέβηκε στους δέκα πόντους και την 10η θέση, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης πήγε στους επτά πόντους και στην 13η θέση.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Αλβες, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ιωαννίδης

 Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Ανχελ Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Γκέντζογλου, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι. 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code